Annonce
Læserbrev

Få åbnet genbrugspladserne

Annonce

Læserbrev: Om foråret ryddes der op, og her i disse corona-tider har folk særlig god tid til dette fornuftige arbejde, men hvad nytter det hele, hvis de kommunale genbrugspladser er lukkede!

Desværre ser vi nu resultatet i naturen, hvor flere "skovsvin" aflæsser deres affald, fordi genbrugspladserne har valgt at lukke for private, helt uden en fornuftig grund.

Jeg mener, der er tale om hysteri, når pladserne er lukkede. Der er da ingen fare ved at køre ned på den lokale genbrugspladsen med sin trailer med affald for at tømme den.

Her møder man jo ikke andre mennesker inden for en radius af 5-10 m. De venlige ansatte på pladsen kan man fint veksle nogle ord med på god afstand, og de andre brugere af pladsen behøver man jo ikke komme i nærheden af. Så hvor er problemet ?

Det er på høje tid at kommunerne finder ud af, om de er til for borgerne eller om de mener, at borgerne er til for dem! Vi vil have noget for vore skattekroner.

Åben borgernes genbrugspladser hurtigst muligt, og lad os så slippe for at få mere affald ud i naturen. Når alt dette er overstået, mener jeg vi bør se på strukturen i de kommunale forsyningsselskaber. Det ville være sundt og godt for borgerne, hvis dette monopol kunne brydes en gang for alle. Jeg tror på, at private genbrugspladser er vejen frem, hvis målet er effektivitet sammenholdt med en bedre service i fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce