Annonce
Team Esbjerg

Få alle reaktioner: Team Esbjerg-spillere super glade efter vild arbejdssejr

Det endte lykkeligt for Team Esbjerg onsdag aften i Silkeborg. Dermed har holdet maksimumpoint efter 12 ligakampe. Foto: Chris U. Pedersen
Team Esbjerg var i tovene i udekampen mod Silkeborg-Voel, men det suveræne tophold vandt alligevel. Og derfor blev der jublet lidt ekstra efter sejren på 30-26.
Annonce

TEAM ESBJERG: - Vi råbte nok lidt ekstra højt inde i omklædningsrummet dag.

Team Esbjergs Sanna Solberg var dødtræt, men hun var rigtig glad efter onsdagens hårde kamp i Silkeborg, hvor hun og holdkammeraterne virkelig måtte slide for pointene.

- Vi har bare et fantastisk hold. Vi kæmper så meget for hinanden, og det gør, at vi står med sejren. Mange hold giver op, når de har en dårlig dag, men vores mentalitet er rigtig god. Vi vil det her, sagde Sanna Solberg.

- Men vi var trætte. Vi savnede energi, og vi kunne godt mærke weekendens hårde Champions League-rejse til Rusland, men sådan er det. Vi lever og ånder for Champions League og også for at vinde vores kampe i ligaen. Det holdt hårdt, men vi fik, hvad vi kom efter. Det gør mig stolt.

Det samme var cheftræner Jesper Jensen, der ikke lagde skjul på, at det var en usædvanlig hård kamp at komme igennem.

- Vi måtte grave rigtig dybt. Nogle gange kastede vi jo nærmest jord på os selv, men vi fandt alligevel kræfterne til at sætte det på plads til sidst. Det er bare super flot, og jeg har rost spillerne rigtig meget. Det fortjener de i den grad.

Annonce

En god fight

Også Sonja Frey var glad.

- Vores start på kampen var dårlig. Vi fik ikke meget til at lykkes, men det blev heldigvis bedre i anden halvleg. Vi kom op, men vi brændte for meget på Idéhn (Filippa, red.), og på den måde gjorde vi det svært for os selv. Generelt var præstationen ikke så god, men med fight kommer man langt - og det viste vi i denne kamp.

Flere gange i kampen var Team Esbjerg bagud med fem mål.

- Det var godt, at sovepillerne ikke virkede i anden halvleg, sagde bestyrelsesformand Bjarne Pedersen med et stort smil efter den hårdt tilkæmpede sejr.

Team Esbjerg var uden Rut Jónsdottir i kampen. Hun er fortsat ikke helt på toppen efter en mindre hjernerystelse, og undervejs i kampen i Silkeborg måtte de danske mestre også pludselig spille uden Line Jørgensen.

- Jeg fik et slag ind på mit "gode" knæ, men vi satser på, at det kun er et slag. Det føles okay, så jeg er ikke så bekymret. Jeg har lige fået knæet testet, og det gik helt fint.

Allerede lørdag morgen står den igen på Champions League-rejse for Team Esbjerg, der søndag eftermiddag spiller en uhyggelig svær kamp i Rumænien mod storholdet CSM Bucuresti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce