Annoncørbetalt indhold

Få begravelse til fast pris i Viborg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi skal ikke bruge dem, før nogen, vi har elsket, er gået bort, og sorgen skyller ind. Men så står de også klar – de lokale bedemænd i Viborg på Gl. Skivevej 73. Til at assistere med planlægning af begravelse eller bisættelse, til at få styr på afdødes testamente og sågar til at skabe kontakt til kirke, blomsterbinder og stenhugger. Bedemanden er din hjælpende hånd i en svær og uoverskuelig tid. Også når det kommer til økonomien.

En begravelse er heldigvis ikke noget, du skal arrangere hver dag. Derfor er det ofte en proces, der er fyldt med spørgsmål, undren og selvfølgelig sorg. Heldigvis har vi kompetente og fortrolige bedemænd, der sætter en ære i at hjælpe og gøre tiden efter et dødsfald nemmere for familie og venner.

Annonce

Begravelse til fast pris

Hos Jan Hansen, der har bedemandsforretning i Viborg, har de fundet en måde, hvorpå det at planlægge en begravelse bliver både nemmere, mere overskueligt og billigere: ”Vores fornemmeste opgave er at hjælpe de pårørende til at skabe den begravelse, afdøde har ønsket sig. Vi skal skabe rum for sorg og glæde med den perfekte begravelse”, fortæller Jan Hansen.

Desværre oplever begravelsesforretninger af og til, at pårørende glemmer at tænke over det økonomiske aspekt, når de planlægger. Jan Hansen fortæller videre: ”Det er aldrig sjovt at skulle begrave én, du har elsket. Derfor vil du selvfølgelig gøre det så godt som muligt. Det betyder dog, at vi nogle gange ser, at pårørende har handlet over evne og ender med at stå med en dyrere begravelse end først planlagt.”

Derfor bruger de hos Jan Hansen i Viborg tre pakkeløsninger til begravelse. Det er tre løsninger, der ikke bliver dyrere, og når du har valgt, ved du præcis, hvad du får, og hvad du skal give for det.

3 løsninger, der holder budgettet

De 3 simple løsninger virker. Jan Hansen uddyber: ”Ved at skabe 3 simple muligheder fjerner vi meget tvivl og mange spørgsmål. Hele processen bliver nemmere for de pårørende, og de får tid til at mindes, sørge og sige farvel. Præcis som det er meningen, med en begavelse.”

De 3 løsninger, du kan vælge, befinder sig i tre forskellige prisklasser fra 7.500 – 15.500 kr. Med i alle mulighederne er helt basis ting, som kiste, urne og kørsel med rustvogn. Ved at opgradere til den lidt dyrere løsning får du også udsang, gravsten og kistepynt i årstidens blomster.

Ved at fjerne den økonomiske uvished ved en begravelse skaber Jan Hansen, bedemand i Viborg, en tryg oplevelse ved at skulle planlægge en begravelse. Han skaber tid og rum til at mindes og sige et sidste farvel til én, du har elsket. Læs mere om den populære bedemand på Begravelsetilfastpris.dk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.