Annoncørbetalt indhold

Få det store overblik over nogle af de bedste markiser på markedet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du gerne vil beskyttes mod den skarpe sol, er en markise en fantastisk idé. Markisen skaber nemlig en skygge, så du kan sidde på altanen eller terrassen uden at blive stegt i solen. Derudover sørger markisen også for, at der ikke bliver varmt inde i huset. Det kan være en stor hjælp, når der er varmt og solrigt vejr udenfor. Du kan få et overblik over markiser bedst i test her


Annonce

Vær kræsen, når du køber markise


Der findes et hav af forskellige modeller og mærker på markedet. Derfor har du også mulighed for at vælge den markise, der passer bedst til dit hjem. En markise skal gerne holde i flere år. Derfor bliver den også en del af dit hjems inventar. Det betyder også, at der er god grund til at investere en del penge i markisen, så du får en, der er både flot og holdbar.


Dan dig et overblik over dine behov og ønsker


Når du skal købe en markise, er det derfor en god idé, at først danne dig et overblik over dine behov og ønsker. Herunder kan du tage stilling til, om markisen skal være enten åben eller lukket. Du skal også overveje, om den skal motordreven, eller om det er tilstrækkeligt med en, der skal betjenes manuelt. Du skal naturligvis også finde ud af, hvor stor markisen skal være. Endelig skal du også beslutte dig for, hvilken farve du godt kunne tænke dig.


Åben eller lukket


Når en markise er åben, kan du ikke rulle den ind i en kassette. Det betyder derfor, at markisen vil blive udsat for både vind og vejr. Når en markise derimod er lukket, har du bedre mulighed for at beskytte den, da du kan rulle den ind i kassetten. Hvis du derfor bor et sted, hvor der er meget blæst, bør du helt klart overveje en lukket markise.


Motordrevet eller manuel


Hvis du vælger en motordrevet markise, kan du betjene markisen ved hjælp af en fjernbetjening. Det gør det nemt for dig at rulle markisen ud og ind. Hvis du derfor er ældre, eller hvis du oplever besvær med at bruge din krop, kan en motordrevet markise være en fremragende løsning.


Hvis du derimod vælger en manuel markise, skal du selv betjene den ved at anvende en drejestang. Til gengæld skal du ikke til at finde fjernbetjeningen – du kan blot gå i gang med rulle markisen ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.