Annoncørbetalt indhold

Få din kloak tjekket og undgå skadelige problemer, med en spuling af kloakledninger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vedligeholdelse af husets kloak er vigtig, og som husejer er du faktisk selv ansvarlig for alle kloakledninger og kloakbrønde på din grund

 

Annonce

Kloakbrønde og spuling af kloakledninger er ofte ikke det første der kommer til vores tanke, når vi tænker over, at vi skal gøre rent, ordne haven eller andet. Faktisk er der mange der ikke ved, at man som husejer selv er ansvarlig for alle kloakledninger og kloakbrønde, der befinder sig på egen grund. Viste du, at hvis ikke du vedligeholder din kloak, risikerer du både fugtskader, rottebesøg og i værste fald oversvømmelse? Alt dette kan undgås med en spuling og rensning af kloakledninger.


Undgå tilstopning med en spuling af kloakledninger

Alt afløbsvand fra dit hus ledes til kloaksystemet, og derfor er det vigtigt, at man også husker at tjekke kloakbrønden. Selvom din kloak umiddelbart fungerer som den skal, kræver den alligevel jævnlig vedligeholdelse, for at undgå kloakproblemer, der kan ende med at koste dig dyrt. Det anbefales, at vedligeholde og efterse husets brønde to gange om året, gerne forår og sent efterår. Ved at vedligeholde og efterse kloakbrønden og kloakledninger, undgår du permente skader, såsom rotter i huset på grund af utætheder i kloaksystemet, brud på kloakledningen, grimme lugte fra afløb, at vandet stiger i toilettet, når du skylder ud og meget mere. Alt dette opstår ofte på grund af en tilstoppet kloak. Derfor kan spuling af kloakledninger desværre ikke undgås mange steder.


Få hjælp af en professionel kloakmester                                                                                          

Det kan godt virke en smule uoverskueligt, selv at rode med kloakbrønden, hvis man ikke har den største viden eller erfaring. Derfor er det stadig vigtigt at tjekke om alt er som det skal være. Selvom du umiddelbart ikke kan se eller komme til kloakledningerne, kan du stadig vedligeholde dem. Du kan få lavet en tv – inspektion af dine kloakledninger så du kan sikre dig, at alt er som det skal være. Ved at få hjælp af en professionel kloakmester, som kan spule og rense dine kloakledninger, undgår du eventuelle tilstopninger. Nogle kloakledninger skal spules med mellemrum for ikke at stoppe til. Det kan være på grund af lunker, som er steder, hvor ledningen hænger. Disse steder står der vand i ledningen, hvori slam og fedet bundfældes og stivner. Hos den autoriserede kloakmester, Kloakdoktoren, i Hobro og omegnen, hjælper de med spuling af alle kloakledninger, og kender derfor alle skavankerne, så de kan løse dine kloakproblemer i en fart.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.