Annoncørbetalt indhold

Få en god start på dagen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis vinden blæser og Vesterhavet skummer ind over kysten, så kan det være svært at komme ud ad døren om morgenen. Her kan du få gode råd til, hvordan du får en god start på dagen, uanset hvad vejrguderne har at byde på. 


Annonce

Tid til morgenkaffe 

Livet er ikke det værste man har, og om lidt er kaffen klar, er der en klog mand, der har sagt, og det er godt at huske på en gang i mellem. For at du skal få en god start på dagen, til trods for dårligt vejr og nedadgående svinepriser, så er det vigtigt at du prøver at nyde livets små fine øjeblikke. Sørg derfor for, at du gør det til en vane at stå op lidt tidligere end det som egentlig er nødvendig.

Det at have 20 minutter hver morgen, til at nyde en god kop bæredygtig kaffe, er nemlig guld værd.

Dagens vigtigste kop kaffe, er den første kop du får om morgenen. Denne skal helst smage godt, og være med til at skabe ro rundt morgenstunden. Hvis du altid sørger for at have kaffe fra Senseo tilgængelig, så kan du være sikker på at du kan starte dagen med en kop kvalitetskaffe i ro og mag, mens resten af den jyske hede, vågner op.

Både krop og sind vil være taknemmelig for at få lov til at starte dagen op, med ro og frem, og tid til at tænke over dagens opgaver.


Brug tiden fornuftig

Mens nogen af os sværger til en god kop kaffe i ro og mag om morgenen, så er det andre som har brug for at vække kroppen på lidt mere drastiske måder, nemlig ved at motionere. Hvis du er typen som godt kan lide at bevæge dig, men som ikke altid får tid til det i løbet af dagen, så kan det være en god ide at bruge morgenstunden på en hurtig, lille løbetur, eller en omgang styrketræning på gulvet.

Tid er et af de mest værdifulde aspekter af livet, og noget som skal værnes om. Det kan derfor være en meget fornuftig, og en god udnyttelse af tiden, hvis du går i seng lidt tidligere, for at stå op lidt tidligere dagen efter.


Selv om det muligvis kan virke uoverskueligt de første gange du tvinger kroppen i bevægelse tidlig på morgenen, så vil det, for de fleste, hurtig blive en kilde til større overskud og mere energi. Der går ikke lang tid, før morgenmotionen bliver hellig, og noget du slet ikke kan undvære.

Måske kan du faktisk også kombinere motion, og en god kop morgenkaffe. Hvis du bruger 20 minutter om morgen på at løbe en lille tur, så vil kaffen helt sikkert smage endnu lidt bedre, når du har været i bad.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.