Annoncørbetalt indhold

Få en god tandlægeoplevelse: 3 gode råd til et rart besøg hos tandlægen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du går og er bekymret i tiden op til næste tandlægebesøg, kan det være, at du er en af de mange danskere, der lider af tandlægeskræk. Tandlægeskræk er mere udbredt, end de fleste ved, og det kan variere mellem at være lettere nervøs til at opleve decideret angst. Om du oplever den ene eller anden følelse, er det muligt at komme ud på den anden side og gøre din tandlægeoplevelse bedre.  


Annonce

Faktisk er det noget, du helt selv kan sørge for, hvis du følger vores tre gode råd. Vi har udformet rådene i samarbejde med Lindberg Tandlægeklinik, som har gjort det til deres mission at skabe en god oplevelse for deres patienter at klare de obligatoriske tandlægebesøg med oprejst pande. Lindbergtand.dk er en tandlægeklinik med lokaler, der er udviklet specifikt til at skabe en rolig atmosfære for patienterne, og personale, der er glade og opmærksomme på deres patienters behov.


Du kommer længst, når du vælger den rigtige tandlæge for dig. Hvis der er tillid og åbenhed mellem dig og din tandlæge fra starten, er det nemlig langt nemmere at gøre det til en god oplevelse. Så vælg din tandlæge med omhu og tag en snak om dine tanker vedrørende tandlægebesøg – og følg vores tre råd nedenunder, så du kommer godt fra start.


1. Sørg for god kommunikation med din tandlæge 

Først og fremmest er det vigtigt, at du taler med din tandlæge. Det virker banalt, men det er det første og måske vigtigste skridt til at ændre din dårlige tandlægeoplevelse til en god. Hvis du fortæller din tandlæge fra starten, at du er angst eller nervøs for at gå til tandlæge, er det muligt at tilrettelægge behandlingen på en måde, der tager hensyn til dine behov.

Som vi har nævnt, er der forskellige grader af tandlægeskræk, så jo mere åben du er for din tandlæge om din specifikke situation, jo nemmere er det at tilpasse behandlingen til dig. Det er også en god idé at fortsætte kommunikationen mellem dig og din tandlæge gennem behandlingen. Det kan give dig mere ro i maven, når du hele tiden får at vide, hvad der skal til at ske.


2. Sæt fokus på trygge rammer 

Trygge rammer for dit tandlægebesøg kan betyde forskellen mellem en god og en dårlig oplevelse. For eksempel har Lindberg Tandklinik udtænkt og indrettet klinikken ud fra et wellness-synspunkt med blomster, afslappende musik, rart lys og billeder på væggene. Det er noget, du kan holde øje med, når du skal vælge en tandlæge, hvor du kan føle dig tryg.

De trygge rammer er også mere end de fysiske omgivelser. Her er det lidt i forlængelse af det første gode råd, nemlig at du bør have et godt forhold til din tandlæge, så du føler dig tryg og i gode hænder – hvilket også kommer af den åbne kommunikation.


3. Gør tandlægebesøg til en vane

Når noget ikke føles rart, har de fleste en tendens til at udskyde det. Det gælder også for tandlægebesøg – men det er at gøre dig selv en stor bjørnetjeneste. Skrækken kan nemt komme til at bygge sig op, hvis der går for lang tid mellem hvert besøg, så prøv at komme hver 3.-4. måned eller i hvert fald hvert halve år. Undgå desuden at aflyse aftaler, medmindre det er uundgåeligt, så det ikke kommer til at føles som en nem udvej.

De hyppige besøg er med til at opretholde det tillidsbånd, du har med din tandlæge, og som du opbygger med kommunikation, ærlighed og tålmodighed fra begge sider. Med tiden bør det blive muligt for dig at håndtere din nervøsitet eller tandlægeskræk, hvis du følger de tre råd, og på den måde gør dine tandlægebesøg til en vane, hvor du føler dig tryg både fysik og mentalt og ved, at din tandlæge tager de forholdsregler, der er nødvendige.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.