Annoncørbetalt indhold

Få et miljøvenligt energiforbrug

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er klart, at de miljøvenlige energikilder afføder et mere miljøvenligt energiforbrug. I dagens Danmark har vi en tendens til at bruge energi uden at tænke over, hvor det kommer fra. Når vi trykket på stikkontakten, så forventer vi, at fjernsynet tænder på få sekunder eller mobilen signalerer, at den modtager strøm.


Annonce

Vi kan ikke benægte, at den bæredygtige tankegang har vundet indpas i verden. Det er vigtigt, at vi tænker bæredygtige alternativer og tiltag ind i vores hverdagsbeslutninger. Det gælder ikke kun vores energiforbrug, men det er et sted, hvor vi kan starte - og få meget ud af det på den anden side. Hverken energi eller strøm er en billig ressource, når det kommer til at værne om klimaet.


Vælg miljøvenlige energikilder

Biobrændsler, biomasse, biobrændstof eller bioenergi er en betegnelse, der omfavner forskellige miljøvenlige energikilder. Det vil sige, at hvis du ønsker at være mere bæredygtig, når det kommer til valg af energi og strøm. Hvis du vil have grønnere energi, så skal du blandt andet lede efter:


●       Vandenergi

●       Vindenergi

●       Solenergi


Hvorfor er biobrændsler miljøvenlige, spørger du? Det skyldes, at de forskellige energikilder udleder mindre CO2 end andre traditionelle energikilder såsom olie, naturgas og kul. Det har stor betydning for biobrændslerne og bioenergien, at produktionen af det håndteres efter alle kunstens regler.


Biobrændsel er anderledes fra fossile brændsler. De fossile brændsler kommer fra biologiske materialer fra mange millioner år tilbage, hvorimod biobrændsler kategoriseres som værende vedvarende, da biomassen ikke har mange år på bagen. Biomasse kan være:


●       Biogas

●       Halm

●       Træ

●       Haveaffald

●       Korn


Opnå holdbare elbesparelser i privaten eller erhvervet

Uanset om du lige er flyttet hjemmefra, eller har været etableret på en adresse i flere år, så kan elregningens ankomst sommetider godt ende med at give lidt kolde fødder og rysten på hænderne. Spørgsmålene popper op, og du kan have en tendens til at analysere, om du nu har fået slukket for stikkontakterne eller sat de elektroniske apparater på standby, når du ikke har brugt strømmen.


Dette er naturligvis gældende for både den private bolig eller din virksomhed. Du føler måske ikke, at du med det blotte øje kan spotte de mulige elbesparelser, men det kan være meget simpelt. Du kan vælge enten af energieffektivisere eller energioptimere.


Når du ønsker at effektivisere elforbruget i boligen eller på arbejdspladsen, så vælger du at forbedre de forældede energikilder, som du ellers har benyttet dig af. Det vil sige, at du bytter det gamle ud med det nye.


Her vil du aldrig være hundrede procent sikker på, at der ikke forekommer noget energispild. Derimod er der optimering af energiforbruget, når du vælger at benytte energi fra allerede eksisterende ressourcer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.