Annonce
Sydjylland

Sjette år i træk med ekstraordinære madoplevelser: 16 restauranter til Gastro Week i efterårsferien

En lang række restauranter i det syd- og sønderjyske byder i efterårsferien på en treretters gourtmetmenu til en skarp pris.
For sjette år i træk kan du i løbet af efterårsferien nyde ekstraordinære madoplevelser til Gastro Week. I Syd- og Sønderjylland deltager denne gang hele 16 restauranter, der nøje har sammensat deres treretters menuer af gourmetmad, som kan købes til fornuftige priser.

Madoplevelser: Det er sket flere gange tidligere, og i år bliver ingen undtagelse. For sjette år i træk slår madkonceptet Gastro Week nemlig dørene op for en efterårsferie spækket med storslåede madoplevelser.

Fra torsdag den 10. til søndag den 20. oktober byder en lang række restauranter i Syd- og Sønderjylland indenfor til flotte treretters menuer, der kan bestilles for 260-310 kroner. I alt 16 restauranter i området deltager i år i konceptet og tilbyder velsmagende gourmet, hvor fokus er på hygge og velsmagende serveringer.

- Kunderne er vilde med Gastro Week - så vilde, at de i vores seneste tilfredshedsundersøgelse gav konceptet 6,4 ud af syv mulige i tilfredshedsscore. Og flere gæster benytter chancen for at komme ud at spise flere gange i ugens løb, da det er en god mulighed for at besøge byens eller områdets restauranter, siger Line Jeanet Lauesen, der er projektleder i Jysk Fynske Mediers fordelsklub, som står bag og driver konceptet.

Annonce

Deltagende restauranter

 • ECH Park Restaurant, Esbjerg
 • Restaurant Det Gamle Apotek, Haderslev
 • Restaurant No10, Aabenraa
 • Marinaen, Kolding
 • Blichers Kro, Tjæreborg
 • Restaurant Loftet, Esbjerg
 • Den Gyldne Hane, Kolding
 • Brasserie Skipperstuen, Dyvig Badehotel, Nordborg
 • Brasseriet, Hotel Arnbjerg, Varde
 • Restaurant Appetiit, Hotel Britannia, Esbjerg
 • Restaurant Dronning Louise, Esbjerg
 • Årøsund Badehotel, Haderslev
 • Ras Gastro & Malt, Haderslev
 • Brødremenighedens Hotel, Christiansfeld
 • Faaborg Kro Vestjylland, Årre
 • Kolvig by Brorsonsminde, Ribe

Rekordmange restauranter

Til denne omgang af Gastro Week er der allerede slået rekord, inden de sidste billetter er solgt. Hele 69 restauranter fordelt over Jylland og på Fyn er nemlig med i konceptet i løbet af efterårsferien.

- Vi er rigtig stolte af, at restauranterne bakker op om Gastro Week, da der er stor konkurrence, siger Line Jeanet Lauesen.

Salget til årets Gastro Week er allerede startet. Billetterne til de mange madoplevelser kan købes på nembillet.dk/gastroweeksydjylland.

Udover Sydjylland findes konceptet også i Aarhus, Randers, Viborg, Holstebro, Struer, Lemvig, Horsens, Vejle, Fredericia, Ringkøbing-Skjern og på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kan vi i det mindste få ærlig kommunikation?

Det lover simpelt hen ikke godt for regeringens troværdighed. I ni ministerier har man skiftet kommunikationschef efter valget. I syv tilfælde er der blevet ansat en kommunikationschef, der træder ind ad døren med et cv præget af tætte personlige eller politiske relationer til den socialdemokratiske minister, der netop har sat sig til rette i ministerkontoret. Der er tale om tidligere personlige rådgivere, valgkoordinatorer og politisk frivillige i valgkampe. Det er dog et tilfælde, insisterer regeringen. Et helt ufatteligt tilfælde, fristes man til at tilføje. Alt er gået rigtigt til. De bedste er valgt, i hvert eneste tilfælde. Og ministrene har overhovedet ikke blandet sig. Hedder det sig. I Danmark er embedsmandskorpset ikke politisk udpegede. Der er godt nok en tendens til, at politikere omgiver sig med flere og flere rådgivere, men kommunikationschefer i ministerier er ikke rådgivere. De er embedsmænd, de arbejder for staten og dermed for borgerne. De får løn af statskassen. De er ikke socialdemokrater eller noget andet - de er upolitiske. Det er derfor, at ansættelserne af de syv kommunikationschefer stikker sådan ud. Det er derfor oppositionen - ført an af Ole Birk Olesen, Liberal Alliance, i en stadig mere og mere kontant retorik insisterer på at få svar fra ministrene på spørgsmålet: Er alt gået rigtigt til? Man forstår den stigende irritation, som bortforklaringerne fortsætter. Det er en dybt beklagelig udvikling. Det er muligt, at politikere har brug for mere og mere politisk rådgivning, og derfor har behov for politiske rådgivere. I så fald er det rådgivere, de skal ansætte, og det skal selvfølgelig ske transparent for alverden. Stå ved det, tag det efterfølgende politiske slagsmål i Folketinget, for ærligt talt vil det være en kamp, der er til at klare. Uanset hvad der siges lige nu på tværs af folketingssalen, vil den næste regering formentlig ansætte endnu flere politiske rådgivere, end denne har gjort. Sådan er trenden. Men vær dog ærlig. Drop skuespillet. Hellere politisk udvalgte kommunikationschefer end fordækte udnævnelser, der skaber tvivl om afsenderen på de budskaber, som vil komme ud af samtlige ministerier de kommende år.

Annonce