Annonce
Sydjylland

Sjette år i træk med ekstraordinære madoplevelser: 16 restauranter til Gastro Week i efterårsferien

En lang række restauranter i det syd- og sønderjyske byder i efterårsferien på en treretters gourtmetmenu til en skarp pris.
For sjette år i træk kan du i løbet af efterårsferien nyde ekstraordinære madoplevelser til Gastro Week. I Syd- og Sønderjylland deltager denne gang hele 16 restauranter, der nøje har sammensat deres treretters menuer af gourmetmad, som kan købes til fornuftige priser.

Madoplevelser: Det er sket flere gange tidligere, og i år bliver ingen undtagelse. For sjette år i træk slår madkonceptet Gastro Week nemlig dørene op for en efterårsferie spækket med storslåede madoplevelser.

Fra torsdag den 10. til søndag den 20. oktober byder en lang række restauranter i Syd- og Sønderjylland indenfor til flotte treretters menuer, der kan bestilles for 260-310 kroner. I alt 16 restauranter i området deltager i år i konceptet og tilbyder velsmagende gourmet, hvor fokus er på hygge og velsmagende serveringer.

- Kunderne er vilde med Gastro Week - så vilde, at de i vores seneste tilfredshedsundersøgelse gav konceptet 6,4 ud af syv mulige i tilfredshedsscore. Og flere gæster benytter chancen for at komme ud at spise flere gange i ugens løb, da det er en god mulighed for at besøge byens eller områdets restauranter, siger Line Jeanet Lauesen, der er projektleder i Jysk Fynske Mediers fordelsklub, som står bag og driver konceptet.

Annonce

Deltagende restauranter

 • ECH Park Restaurant, Esbjerg
 • Restaurant Det Gamle Apotek, Haderslev
 • Restaurant No10, Aabenraa
 • Marinaen, Kolding
 • Blichers Kro, Tjæreborg
 • Restaurant Loftet, Esbjerg
 • Den Gyldne Hane, Kolding
 • Brasserie Skipperstuen, Dyvig Badehotel, Nordborg
 • Brasseriet, Hotel Arnbjerg, Varde
 • Restaurant Appetiit, Hotel Britannia, Esbjerg
 • Restaurant Dronning Louise, Esbjerg
 • Årøsund Badehotel, Haderslev
 • Ras Gastro & Malt, Haderslev
 • Brødremenighedens Hotel, Christiansfeld
 • Faaborg Kro Vestjylland, Årre
 • Kolvig by Brorsonsminde, Ribe

Rekordmange restauranter

Til denne omgang af Gastro Week er der allerede slået rekord, inden de sidste billetter er solgt. Hele 69 restauranter fordelt over Jylland og på Fyn er nemlig med i konceptet i løbet af efterårsferien.

- Vi er rigtig stolte af, at restauranterne bakker op om Gastro Week, da der er stor konkurrence, siger Line Jeanet Lauesen.

Salget til årets Gastro Week er allerede startet. Billetterne til de mange madoplevelser kan købes på nembillet.dk/gastroweeksydjylland.

Udover Sydjylland findes konceptet også i Aarhus, Randers, Viborg, Holstebro, Struer, Lemvig, Horsens, Vejle, Fredericia, Ringkøbing-Skjern og på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Esbjerg

Video: Molboarbejde med massive vandmasser: Bilka-kryds oversvømmet da store regnmængder blev pumpet i ring

Annonce