Annonce
Kolding

Få gode råd og vejledning om reflekser til din hund hos Maxi Zoo

Vi er godt på vej ind i den mørke tid, men hunden skal stadig luftes, og det giver nogle udfordringer med at blive set af bilister og cyklister. Maxi Zoo Kolding sætter den 17. oktober fokus på problematikken med en fælles gåtur kl. 17.30, hvor de vil give gode råd og vejledning i, hvordan man gør sig selv og sin hund synlig i de mørke timer. Foto: Maxi Zoo

Kolding: Torsdag den 17. oktober kl. 17.30 indbyder dyrehandlerkæden Maxi Zoo Kolding til en fælles gåtur, hvor der vil være mulighed for at få gode råd til, hvordan du og dit "pelsbarn" kan færdes trygt i vinterhalvåret. Byens to Maxi Zoo-butikker vil hele weekenden stå i mørkets tegn med masser af gode råd og rabatter af komme efter – så byens hunde og ejere kan gå en tryg vinter i møde.

Maxi Zoo Kolding inviterer derfor alle byens hundeejere og pelsede venner til en fælles gåtur i tusmørket, hvor der vil blive delt ud af gode råd og tips til, hvordan I sammen kan færdes sikkert i mørket. Maxi Zoo sørger for høm høm-poser, godbidder og godt humør til turen. I den efterfølgende weekend, fredag og lørdag den 18. og 19. oktober vil der ligeledes være mulighed for at få rådgivning i butikken til at færdes sikkert i mørket og ikke mindst gode rabatter på tilbehør dertil.

Den fælles gåtur finder sted kl. 17.30 med opstart ude foran Maxi Zoo i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce