Annoncørbetalt indhold

Få hjælp til at komme på rette spor med en nærværende psykolog

Annonce

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du tankemylder, stress, angst eller noget helt fjerde, så kan det i mange tilfælde hjælpe at blive tilset af en psykolog. En psykolog har mange redskaber til at få åbnet dig op, få lokaliseret problemet og ydermere hjulpet dig ud af en stresset hverdag eller tankemylderet. Redskaberne er mange, og vi vil i denne artikel gennemgå nogle af de mest brugte, hvorpå du i samarbejde med en psykolog kan få bearbejdet problemet. Det er vigtigt at huske på, at det er meget individuelt, hvilke behandlingsformer der hjælper – men uanset hvad vil en psykolog kunne give dig redskaberne til at komme på rette spor, således du kommer til at styre tankemylderet og ikke omvendt. e

Samtalesession

En psykolog vil oftest afholde en samtalesession med dig, hvorfra han eller hun vil få en fornemmelse af, hvilke problemer du går og tænker på. Den mest traditionelle form for behandling inden for psykologien er samtale, hvor man derfra bearbejder ens problem. Det kan derfor sagtens være, at din psykolog vil have flere samtaler med dig, hvis dette vurderes til at være den rette behandlingsform for dig. En samtalesessions længde kan variere meget, da dette kommer an på psykologhusets retningslinjer. En session vil dog typisk vare mellem 40-50 minutter, men ved nogle psykologer kan en session vare helt op til en time. I en samtalesession bliver der talt om, hvad du går og tænker på og sommetider endda, hvor det hele stammer fra – altså hvorfor du tænker, som du gør.

Metakognitiv behandling

Metakognitiv behandling er en ny forskningsbaseret behandlingsform, som mange psykologer er begyndt at tage til sig. Her handler det nemlig ikke om, som ved samtalesessionen, at finde ud af hvorfor, men nærmere bare at give slip og skubbe tankerne til side. Denne behandlingsform bliver typisk brugt på personer, der lider af stress, tankemylder og angst – hvilket der er mange, som i høj eller nogen grad lider af. Mange kan derfor ikke finde ro, da tankerne har magten, hvilket metakognitiv behandling går ind og bearbejder. Det handler nemlig om, at du skal lære at give slip på tankerne, så du kan gemme dem væk. Lider du derfor af tankemylder, stress etc., så kan det være, at du skal finde en psykolog i Aarhus, som har erfaring inden for metakognitiv behandling.

Gruppeterapi

Hvis du har været ude for en ulykke eller er pårørende til en ulykkesramt, så vil en psykolog typisk også anbefale gruppeterapi – måske i samarbejde med noget individuel terapi. Når man har været ude for en ulykke, vil det nemlig være en stor hjælp at snakke med personer, der har været ude for det samme eller noget lignende. Ens venner og familie vil altid prøve at få en til at snakke om alle tankerne, men det kan være svært at åbne op for sådan en samtale, når man taler med personer, der ikke har været ude for det samme. Med gruppeterapi vil du opleve, at folk kan nikke genkendende til dine følelser og tanker, hvilket kan give et indblik i, at du bestemt ikke sidder alene med bestemte følelser og tanker.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.