Annoncørbetalt indhold

Få hjælp til din eksamensangst

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bryder du ikke dig om at gå til eksamen? Det kan godt være en temmelig skræmmende at gå til eksamen – både mundtligt og skriftligt. Du kan heldigvis finde hjælp til at kontrollere din nervøsitet, så du ikke oplever at klappen går ned, når du skal i gang med din eksamination. Læs med her, og hør hvordan du kan finde hjælpen til at bekæmpe din eksamensangst.


Annonce

Brug din omgangskreds

Du er sikkert ikke den eneste, der døjer med eksamensangst blandt dine venner. Derfor kan det være en god idé at snakke med dine venner om, hvad de gør op til en eksamen. Har de måske nogle øvelser, som du selv kan bruge? Det kan også være, at I skal bruge hinanden til øve pensum igennem eller øve jeres mundtlige præstationer overfor hinanden. Det kan være en god måde at få sparring på, og det kan måske gøre, at du finder selve eksaminationen mere beroligende, fordi du allerede har øvet dig foran et publikum før.


Opsøg professionelt hjælp

Du kan få studiehjælp, hvis du døjer med eksamensangst eller andre problemer i forbindelse med dit studie. Det kan være i forbindelse med skriftlige eksaminer, hvor du har skriveblokade eller hvis du skal til en mundtlig eksamen, men ikke helt ved hvordan du laver en synopsis. Her vil du blive mødt af undervisere, der forstår sig på dine problemer og som kan hjælpe dig udover nervøsiteten. Det kan gøre en stor forskel for dig og dit senere studieliv. Det kan også hjælpe dig på din fremtidige arbejdsplads, hvor du skal præsentere nogle projekter foran dine kollegaer. Derfor er det godt at starte tidligt med at få hjælp til at komme igennem eksaminer med studiehjælp.


Opsøg en læge

Hvis du døjer med ekstrem eksamensangst, så kan du også opsøge en læge. Her kan en læge udskrive betablokkere til dig, der kan lindre din puls og derved gør, at dit blodtryk falder. Det kan gøre, du ikke føler dig nervøs på samme måde og du heller ikke ryster på dine hænder. Det er dog meget vigtigt, du ikke bare selv køber betablokkere, uden at få en henvisning fra din læge. Det er også kun i de ekstreme tilfælde, at man overhovedet overvejer betablokkere. Hvis du oplever at have angst op til dine eksaminer, så er det bedre du snakker med din læge om alternative metoder, fremfor medicin. Måske han/hun kan anbefale noget andet end betablokkere. Men opsøg altid en læge, før du begynder at tage medicin mod eksamensangst.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.