Annoncørbetalt indhold

Få hurtigere og bedre internet med fibernet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Fibernet er fremtidens internet, og den nye generation er blevet en realitet på grund af helt ny teknologi. Teknologien muliggør en langt hurtigere internetforbindelse med en meget større kapacitet og driftssikkerhed.

Læs artiklen og bliv klogere på fibernettets fordele og få inspiration til, hvordan du kan blive koblet på det nye bredbånd.

Annonce


Sponsoreret indhold

 

Hvorfor vælge fibernet fremfor det almindelige bredbånd?

Hvis du er på udkig efter nyt og hurtigere internet til hjemmet, så er fibernettet et godt bud.

Med fibernet får du internet gennem den nyeste teknologi på området. Fibernettet leveres nemlig gennem lyslederkabler, der transporterer signalet via glas og lys. De nye kabler gør, at signalet kan leveres langt hurtigere, end det kan i de kobberkabler, der hidtil har leveret bredbånd i Danmark.

Faktisk kan fibernet-kablerne levere et internetsignal, der er op til tusinde gange hurtigere end det almindelige bredbånd. Og det er den hurtige hastighed, der giver fibernettet dets fordele.

Fibernettet giver dig en større stabilitet og kapacitet og kan håndtere mange flere enheder på samme forbindelse, uden forsinkelser, udsving eller langsomme svartider. Fibernettet passer derfor meget bedre til den digitale virkelighed, vi lever i, hvor internettet er en stor del af vores dagligdag – og måske derfor kalder man også fibernettet for fremtidens internet.Hvordan kan jeg blive koblet på det nye internet?

For at du kan få fibernet, skal signalet trækkes fra kablerne hen til din ejendom. Signalet bliver nemlig leveret gennem et nyere stik i væggen end det telefonstik, de fleste har til at levere almindeligt bredbånd. Derudover skal du have opsat en fiberboks i din husstand, som kan fordele signalet i hjemmet.

Fordi signalet leveres fra din egen private fiberboks, er du sikker på at få en forbindelse, der kan håndtere alle opgaver fra hverdagen, uanset hvor mange I bor under samme tag, og hvad I bruger internettet til.

Du slipper for problemer med tab af forbindelsen, hvis du streamer en film i ét af hjemmets rum, samtidigt med, at dine børn gamer i et andet. Forbindelsen fordeles nemlig nemmere, smartere og hurtigere, mellem alle enheder, så ingen behøver at mangle internet.


Hvem tilbyder fibernet?

Fibernettet udvides hele tiden, så det på sigt kan tilbydes i alle hjem i Danmark. I dag er der fortsat områder og byer, der endnu ikke er dækket af fibernet, men det udvides hele tiden.

Der findes flere udbydere, som sikrer fibernet til den almindelige forbruger, og du kan oftest få overblik over, om du har mulighed for at få fibernet på din adresse på udbydernes hjemmesider.

Waoo er én af de udbydere, der tilbyder fibernet i Danmark. Faktisk tilbyder Waoo udelukkende fibernet til deres kunder, og deres service er ti år i træk blevet kåret som Danmarks bedste internet.

Når du vælger internet hos Waoo, får du hastighedsgaranti. Her får sikkerhed i, at du altid får den hastighed, du betaler for. Waoo tilbyder tre fibernet-pakker, der dækker ethvert internetbehov – uanset om du bruger internettet meget, mindre eller lidt.

Hastighedsforbedringen er måske den vigtigste og største fordel ved fibernet. Du får en forbindelse, der sikrer et stabilt og hurtigt internet i hele hjemmet, som kan rumme alle hverdagens digitale opgaver. Hvis du ønsker et fremtidssikret og driftssikkert internet, er fibernet en god løsning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.