Annonce
Haderslev

Få måneder efter kåring: Danmarks sødeste kassedame er blevet fyret

Anne Svendsgaard har altid elsket sit arbejde på Q8-tanken i Vojens. Nu skal hun finde sig noget andet at lave. Pressefoto: Søren Jansby/Egmont Publishing
Den sødeste kassedame i kongeriget skal finde sig et nyt arbejde. Hun ærgrer sig over, at hun er blevet opsagt på det gamle.

Vojens: Det er få måneder siden, at Anne Svendsgaard i april kunne fejre kåringen som Danmarks sødeste kassedame i 2020.

For nylig var jublen så knap så stor, da hun modtog beskeden om, at hun var blevet opsagt på sin arbejdsplads, Q8 i Vojens.

- Det var jo et arbejde, som jeg elskede. Jeg elskede at være nede på den tank. Det gav mig krydderi på livet hver dag, og jeg havde det fantastisk godt. Det er skideærgerligt, at jeg ikke kan få lov til at fortsætte, siger hun.


Jeg kan godt lide at arbejde på en tankstation, men jeg er da villig til at prøve alt. Det handler bare om at hoppe ud i det med begge ben

Anne Svendsgaard


Nyheden har hun selv delt i et opslag på Facebook, som flyder med kommentarer fra venner og bekendte, som udtrykker stor overraskelse over opsigelsen.

- Min familie og mine venner er dybt chokerede over, at jeg er blevet fritstillet, siger Anne Svendsgaard.

Annonce

Vil savne kunderne

Det var Ugebladet Hjemmet, der tidligere på året kårede Anne Svendsgaard som Danmarks sødeste kassedame – en titel som 362 kassedamer landet over dystede om.

Hun flyttede sammen med sin mand til Vojens i 1995, og blandt sine kunder er hun kendt som københavneren med det gode humør. Og det er netop kunderne, som Anne Svendsgaard kommer til at savne mest.

- Jeg er ked af, at jeg ikke kommer til at se mine kunder mere. Det er det, der gør mest ondt, men jeg kan heldigvis stadig møde dem i bybilledet. Jeg er med til at gøre kunderne glade – ellers havde jeg jo heller ikke fået den titel. Det bliver man jo ikke bare indstillet til for sjov – det er fordi man er med til at gøre andre folks hverdag bedre, siger hun.

Annonce

Titel kan være en fordel

Danmarks sødeste kassedame ved endnu ikke, hvad hun skal lave, når hun stopper på Q8-tanken senest ved udgangen af oktober.

- Jeg kan godt lide at arbejde på en tankstation, men jeg er da villig til at prøve alt. Det handler bare om at hoppe ud i det med begge ben, siger Anne Svendsgaard.

Men om hendes kåring fra april er en fordel, ved hun faktisk ikke.

- Det kan både være en fordel og en ulempe. Men ud fra folks kommentarer og reaktioner virker det til at være en fordel. Så jeg tror, at det i sidste ende er positivt. Vi bor også i en lille by, så folk ved godt, hvordan jeg er. Jeg laver ikke om på mig selv, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Mænd nægter ulovlig import af hundehvalpe fra Polen og vil ikke udtale sig: 70 købere skal afgive forklaring

Annonce