Annonce
Læserbrev

Få nu ro på Esbjergs bedste folkeskole

Annonce

Læserbrev: Vitaskolen er af mange blevet nævnt som Esbjerg kommunes bedste folkeskole. Det er også hvad jeg har oplevet over år, hvorfor jeg blev meget glad, da mine børnebørns arbejdsplads netop blev Vitaskolen.

Som alle bedsteforældre ved, er børnebørnene vort kæreste eje (til låns).

Det er også derfor, at jeg meget skarpt har forsøgt at følge de negative udmeldinger, der i den sidste tid har været omkring Vitaskolen.

Det optager mig rigtig meget, at det ser ud som om, at der er ved at opstå en form for subkultur i skolegården/omkring skolens område.

Det er et wakeup call til rette vedkommende.

Det klares nok ikke ved, at skolelederen gemmer sig bag sin tavshedspligt, der syntes malplaceret set i forhold til at forholde sig til opgaven.

Det hedder i stedet at påtage sig det ansvar, som er givet i denne stilling.

Det kunne jo ende i en form for forståelse for de relevante unge menneskers opførsel, hvilket der bestemt ikke er rum for.

Det er dejligt med den åbenhed, som relevante forældre har udvist ved at gå til pressen. Det er dog et resultat af, at der er nogen, som ikke har levet op til deres ansvar.

Ansvarshaverne må jo uden nogen form for tvivl være skolens ledelse, skolens lærere samt forældrene til uromagerne.

Der er ikke brug for undskyldninger, men konkrete tiltag der siger: "Det vil vi ikke acceptere".

Få nu ro på Esbjergs bedste folkeskole, ikke alene for mine børnebørns skyld, men for, at alle børnenes arbejdsplads fungerer efter målsætningen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce