Annonce
Tarm

Få overblikket over den brutale sag: Drabssagen fra Borris fortsætter mandag med et vigtigt vidne

Gerningsstedet for drabet på Kenneth Linde Simonsen er omkring broen over Skjern Å ved Borriskrogvej nær Borris. Foto: Søren Palmelund
Om to uger falder der dom i drabssagen fra Borris. Her kan du få et overblik over den brutale sag, hvor to mænd står tiltalt for at have banket en tredje mand til døde.
Annonce

Skjern/Tarm: Retten i Herning tager mandag hul på den tiende retsdag i sagen om drabet på Kennet Linde Simonsen, der blev fundet dræbt ved Skjern Enge nær Borris i februar 2019. Her skal et centralt kvindeligt vidne i sagen afhøres.

Kvinden var i selskab med de to drabstiltalte den aften, hvor politiet mener, at drabet fandt sted. Hun blev i dagene efter, at Kenneth Linde Simonsen blev fundet, afhørt af politiet gentagne gange.

I løbet af retssagen er det kommet frem, at hun brød sammen og afveg fra den dækhistorie, som de to tiltalte, en 33-årig mand fra Lyne-området og en 39-årig mand fra Tarm, havde brygget sammen. En historie, som den 39-årige også har indrømmet, var dækhistorie.

Annonce

Overblik over drabssagen

Retssagen fortsætter derefter fredag 19. juni, hvor forsvarer og anklager skal gennemgå væsentlige dokumenter i sagen, mens der mandag 22. juni er procedure.

Dommen falder mandag 29. juni.Dagbladet har dækket drabssagen fra begyndelsen. Få et overblik over sagen her.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Hver femte turist ønsker mere afstand

Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Annonce