Annoncørbetalt indhold

Få samlet alle dine lån ét sted

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du også mistet overblikket over alle dine lån eller har du bare flere små lån du gerne vil have samlet? Det findes der heldigvis en hurtig og nem måde at rette op på. Du kan nu lægge alle dine lån sammen i et samlelån. Ikke nok med at det giver dig det overblik, som du har mistet, men det kan også spare dig penge på sigt. Du får selv mulighed for at vælge blandt forskellige banker og låneudbydere, så du kan finde lige netop det samlelån, der passer dig bedst - og hvor du sparer mest. Du kan samle dine lån op til 500.000 kr. Tilbuddet om et samlelån er gratis og fuldstændig uforpligtende.


Annonce

Et samlelån med mange fordele 

Billån, boliglån, forbrugslån, kviklån, afbetaling og SU-lån. Der kan være mange forskellige ting at holde styr på. Frem for at skulle forholde sig til hvert enkelt lån, kan alle lån samles i ét enkelt lån. Det giver et langt bedre overblik over økonomien. Udover et godt overblik opnår du også en månedlig besparelse, færre månedlige afbetalinger og din gæld samles kun hos én enkelt låneudbyder. Det er også muligt at få en længere løbetid med samlelån, hvis der er et behov for det.


Spar penge

Ved at samle alle dine lån ét sted er det slut med at afdrage et utal af lån forskellige steder fra. Fremover vil alle dine lån blive afdraget med ét afdrag hver måned. Det kan give dig en stor besparelse eftersom der kun vil være ét afdrag, én rente og én låneudbyder. Hvis du har lån med en høj rente, kan du få tilbudt samlelån, der giver én samlet lavere rente og dermed slippe for at betale den høje rente. For dig betyder et samlelån at dine lånevilkår bliver bedre, du vil opnå større besparelser på dine låneomkostninger og dermed vil du have flere penge til dig selv.


Sådan gør du

Fordelene er mange, så hvorfor ikke se om et samlelån er noget for dig? Det eneste, du skal gøre, er at søge om et samlelån. Dette tager kun et par minutter. Derefter vil du inden for et døgn modtage tilbud på samlelån fra op til 16 udbydere, som du frit kan vælge mellem. Allerede inden for et par minutter efter din ansøgning er sendt afsted, vil du modtage et tilbud på et samlelån. Herefter kan du sammenligne tilbud og vælge det samlelån, der passer bedst til dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.