Annoncørbetalt indhold

Få smukke rum med smukke gulve

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et trægulv kan komme til at se rigtig kedeligt ud med årene. Det kommer ridser og pletter og træet bliver gråligt fremfor den smukke træfarve, det har når det er nyt. Men heldigvis kan et trægulv slibes og blive pænt igen. Med en gulvafslibning får du træets varme tone frem og farven bliver lys. Hvis du alligevel skal over stuerne med maling, så få gulvet slebet tillige med. Det gør en kæmpe forskel.


Annonce

Undersøg gulvets beskaffenhed

Hvis du har et massivt plankegulv eller et lamelgulv, der har set bedre dage, kan du få det frisket op med en gulvafslibning. Et plankegulv kan slibes mange gange på grund af bræddernes tykkelse. Det kan også tåle en afhøvling, hvor der tages noget mere af træets overflade. Men en afhøvling griber man kun til, hvis træet er blevet meget medtaget og har fået dybe ridser, hakker og pletter, der er trukket langt ned i træet.

Et lamelgulv er et gulv, der er bygget op af flere lag af forskelligt træ. Det er kun det øverste lag, kaldet slidlaget, der er af fyrretræ, eg, ask eller bøg mv. Et slidlag på et lamelgulv er ofte ikke mere end 3-4 millimeter tykt. Derfor kan det ikke tåle en afhøvling. Det vil simpelthen resultere i at slidlaget bliver for tyndt. Der findes dog lamelgulve med et slidlag helt op på 8-9 millimeter, men det er ikke det normale. Sådan et lamelgulv med et tykt slidlag kan tåle en afhøvling. Men ellers er det en gulvafslibning, der skal til, når lamelgulve skal friskes op. Det er en god ide at undersøge, hvor tykt et slidlag lamelgulvet har, inden man begynder på afslibningen. Det kan jo være at gulvet har været slebet før og det vil være frygteligt ærgerligt at slibe igennem slidlaget. Hvis man er i tvivl, om gulvets beskaffenhed er det en god ide at få en professionel gulvsliber til at vurdere gulvet.


Få et smukt og behageligt rum

Det er utrolig vigtigt, at man føler sig godt tilpas i sit hjem. Et gulv der er blevet slebet er den smukkeste flade for dine møbler. Hvis du både får malet vægge og lofter og slebet gulvet, vil det gøre en meget stor forskel i dit hjem. Den lyse gulvflade giver rummene en indbydende og varm atmosfære. Når alle møbler er ude af rummet, er det også en god anledning til at sortere ude i dem og kun placerer de ting i rummet, man virkelig gerne vil have omkring sig. På den måde kan man understrege den lette og lyse atmosfære, som det nyafslebne gulv og de nymalede vægge skaber.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.