Annonce
Vejen

Få styr på din datasikkerhed

Tom Frandsen, partner i IT-virksomheden Zispa, opfordrer virksomheder til at sikre sig mod IT-kriminalitet. Virksomheden tilbyder sidst i august et arrangement, hvor tilmeldte virksomheder gratis kan høre noget om, hvad de kan gøre for at få styr på IT-sikkerheden. Pressefoto

VEJEN: IT-virksomheden Zispa i Vejen sætter IT-sikkerhed, håndtering af persondataforordningen og "sikker identitet" på dagsordenen ved et arrangement den 29. august i tidsrummet fra klokken 9-15. Arrangementet afvikles i virksomhedens lokaler, beliggende Ådalen 13B, og virksomheder og offentlige organisationer kan gratis tilmelde sig arrangementet, der byder på en opdatering i forhold til alt det nye teknologi inden for IT-sikkerhed og information om, hvordan man sikrer mest mulig datasikkerhed.

- Med digitaliseringen og den stigende mængde af følsomme data bliver danske virksomheder mere sårbare over for IT-kriminalitet, der truer både den personlige identitet og virksomhedernes forretningsevne. Der er plads til forbedring, for går det galt, kan det koste mange penge, og for den lille virksomhed kan det være fatalt, fortæller Tom Frandsen, som er partner i Zispa.

Han oplyser i den forbindelse, at virksomheder med fordel kan automatisere styringen af adgangen til data og systemer, så de ikke skal bruge så mange kræfter på at løfte opgaven.

Det kan man høre mere om, hvis man dukker op til Zispas arrangement den 29. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce