Annoncørbetalt indhold

Få styr på varmen og hyggen med en bio-pejs

PR-foto credit

"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Det er overraskende nemt at have en biopejs i hjemmet. Men måske du har undret dig over, hvad en biopejs konkret er. Kort fortalt, så er en biopejs et miljøvenligt alternativ til en brændeovn, og mange vælger at installere en biopejs, fordi de nemme og problemfri at holde, samtidig med at de bidrager til hygge og varme med de flotte flammer. Det er nemt at installere og holde en biopejs i hjemmet, og man slipper for rengøring og vedligeholdelse, som der er ved, for eksempel en brændeovn. Lyder det interessant, men er du stadig i tvivl om hvordan biopejse ser ud og fungerer i praksis? Se biopejse her.

Annonce

 

Miljøvenligt og nemt med biopejse

Biopejse er en mere grønne og mindre forurenende pejs, samtidig med at det er en fin kilde til hyggelig opvarmning. Det eneste en biopejs reelt har brug for er bioethanol til at skabe de smukke flammer. En biopejs anvender bioethanol med en alkoholprocent mellem 95-97,5% som brændsel, som er et bæredygtigt produkt produceret på kartofler, majs og sukkerrør. Det er derfor en meget ren afbrænding, som hverken udleder røg, sod eller lugter i hjemmet. I brandkarret på en biopejs er der keramisk vat som absorberer bioethanolen, og det er derfor nemt og sikkert at påfylde bioethanol på pejsen. Det smarte, og nemme, ved en biopejs er også at den hverken kræver skorsten eller aftræk, og derfor problemfrit kan installeres i de fleste rum og hjem uden bekymring eller besvær. Man kan derfor nemt og bekvemt, og med god samvittighed, bringe hygge og varme ind i hjemmet med en biopejs.

 

Ingen kompromiser med en biopejs

Selvom en biopejs er en nem løsning, så behøver man ikke gå på kompromis i forhold til smarte løsninger og smukt design. For biopejse henvender sig nemlig til forbrugeren, som ønsker smarte og nemme løsninger i hjemmet, men ikke ønsker at gå på kompromis i forhold til design. Mange biopejse produceres i et tidsløst design med et rent og simpelt udtryk, og passer derfor ind i de fleste hjem og indretninger. Og også i mange år i fremtiden.


Det smarte ved en biopejs er også, at de nemt kan flyttes fra rum til rum. Ønsker man et nyt og frisk udtryk i hjemmet, kan man derfor nemt og problemfrit flytte pejsen til et nyt hjørne eller et helt andet rum. På den måde kan man nemt, og uden de store omkostninger, skabe nye miljøer og hyggekroge i hjemmet med en flytbar biopejs.

 

Biopejse i mange former

Det smarte ved en biopejs er også, at den reelt kun kræver et bioethanol brandkar for at blive betegnet som en pejs. Brandkarret er hvor bioethanol påfyldes og antændes. Ønsker du at beholde din gamle brændeovn eller pejs, men synes at biopejse er spændende? Du kan nemt omdanne din gamle pejs til en biopejs – man skal blot indsætte et bioethanol brandkar.


Man kan også nemt kaste sig ud i byg-selv projekter, hvor man selv skaber rammerne rundt omkring brandkarret. Så har du en ide til en smart og tidsløs løsning til en bio-pejs, skal man blot have fat i et brandkar, og man kan derefter nemt bygge sin helt egen biopejs.


"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.