Annoncørbetalt indhold

Få vinduespolering, der kan ses

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når solen skinner, kan det tydeligt ses, hvis dine vinduer trænger til at få en omgang vinduespolering. Man skulle tro, at de beskidte vinduer ikke ses så tydeligt på de grå dage. Men sandheden er, at de stadig ser beskidte ud, selvom solen ikke skinner.

Når du vælger vinduesservice, bør du overveje, hvor tit du har brug for en vinduespolering og vinduesrengøring. Heldigvis kan du få faste aftaler med de fleste professionelle vinduespudsere, så dine vinduespartier altid ser flotte ud. Læs med nedenfor, og bliv klogere på fordelene ved at bruge en fagmand.

Annonce

Undgå snavsede ruder

Det lyder måske simpelt og ligetil, at du undgår snavsede ruder ved at få en vinduesrens – og hvorfor betale for det, når du kan gøre det selv? Det er der flere gode grunde til.

Når du gør dine vinduer rene med en spand sæbevand, gør du dig selv en bjørnetjeneste, for sæbe og andre kemikalier i vandet er med til at binde nyt snavs til dine ruder. Du vil hurtigt opdage efter nogle dage, at vinduerne igen er beskidte – og det er spild af hårdt arbejde.

Når du får en vinduespudser til at udføre vinduespolering og vinduesrengøring, får du gavn af mange års erfaring, de rette teknikker og det rigtige værktøj, så dine vinduer er rene i længere tid.

Alle vinduer – ingen undtagelser

En professionel vinduespudser kan rengøre alle slags vinduer. Vinduerne i din private bolig og vinduer i virksomheder, institutioner, butikker og boligselskaber.

Det er især vigtigt på en arbejdsplads, at lyset kan skinne igennem vinduerne, men store vinduespartier er så stor en opgave, at en fagmand bør løse opgaven. Med Reach & Wash-systemet kan både butiksfacader, ovenlysvinduer og store glasarealer, som du møder hos bilforhandlere, hurtigt rengøres af en professionel vinduespudser.

Få en miljøvenlig vinduespolering og vinduesrengøring

Reach & Wash-systemet kan klare store glasarealer og sikrer en flot facaderengøring af både storcentre og industribygninger. Reach & Wash er et mobilt vandrensningssystem i fem trin med vandtilførsel til de tilhørende stænger lavet af enten glas- eller kulfibre.

Dette system leverer 100 % rent, poleret vand til vinduespoleringen, da systemet bruger osmose og demineraliseret resin til at fremstille det 100 % polerede vand. På denne måde er du sikret et skinnende rent resultat, der holder i meget lang tid.

Ud over den miljøvenlige vinduespolering udendørs kan du også få vinduespolering og vinduesrengøring indenfor med miljørigtige produkter. Så er du sikret et godt indeklima.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.