Annoncørbetalt indhold

Får de kongelige også lektiehjælp?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dagen i folkeskolen er lang og fuld af forskellige indtryk, men end ikke når dit barn igen befinder sig på hjemadressen har det fri. Og dette er helt sikkert heller ikke tilfældet for de kongelige børn, når de efter en hel skoledag igen befinder sig på Amalienborg. De fleste børn og unge har nemlig det til fælles, at de skal lave lektier. Lektielæsningen kan være en leg, men også en stor udfordring for mange børn. Muligvis driller læsningen af tunge tekster i dansk, koden til matematikken lader sig ikke knække så nemt eller så er det er helt tredje fag, der volder problemer. I artiklen kommer vi med råd til, hvordan lektielæsning bliver nemmere for dit barn.


Annonce

Børn er forskellige 

Såvel som prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine skal lave lektier, så skal dit barn også lave lektier. Men oplevelsen med lektielæsningen varierer fra barn til barn. Det er derfor er det vigtigt, at du sammen med dit barn finder ud af, hvordan det kan blive en behagelig og lærerig oplevelse at læse lektier.


Dette finder du ud af ved for eksempel at tage en snak med dit barn. Denne snak kan handle om hvilke fag eller områder inden for et dag, der forårsager problemer med lektielæsningen. Snakken kan også handle om motivationen til at læse og lave sine lektier og hele oplevelsen med at lære uden for skolen. Således kan du vurdere, om du som forælder sammen med dit barn kan løfte opgaven med lektielæsningen eller om hjælpen skal komme et andet sted fra. Mon ikke kronprins Frederik og kronprinsesse Mary også kunne have brug for lidt assistance ved siden af de kongelige pligter?


Lektiehjælp er for alle 

Lektiehjælp er noget, man måske tager for givet både som barn og som forælder. Hjælp til lektierne tilbydes mange gange af dit barns skole eller institution, i fritidsordningen eller andre steder i dit lokalområd. Nogle gange findes hjælpen til lektielæsning i dit netværk i form af unge mennesker, der tilbyder sin assistance. En løsning man også kan gøre brug af, er at ansætte en tutor. En tutor er certificeret til at undervise børn og unge. Så hvis du kender dit barns svagheder og faglige udfordringer, kan du udsøge dig en tutor, der kan være behjælpelig med præcis disse problemer og dette med stor kompetence. Sådan gør du for at vide mere om tilbuddet om privatundervisning eller hvis du vil finde en tutor til at hjælpe dit barn med lektierne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.