Annonce
Danmark

Får du nok ud af dit abonnement? Husk at du også kan høre podcasts

Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Tag avisen i ørerne og med ud på gåturen. Som abonnement hos Jysk Fynske Mediers dagblade har du adgang til en lang række podcasts. Det er lydoptagelser, som giver dig medrivende oplæsninger af de bedste artikler og spændende interviews. Redaktør for Avisen Danmarks podcasts, Signe Vestergaard Bansø anbefaler her, hvad du skal høre:

1 "Podcasten Danmark"

NASAs nuværende mission på Mars er blandt de seneste historier, som bliver behandlet i podcasten "Podcasten Danmark". Her bliver de største historier fra Avisen Danmark serveret til dig i et lettilgængeligt sammenkog, som skærer igennem den larmende nyhedsstrøm.

De største og vigtigste historier fra Avisen Danmark bliver serveret i "Podcasten Danmark". Podcasten tager essensen af de artikler, du læser i avisen og er din genvej til et overblik over hele sagen. For eksempel får du forklaret, hvorfor det kan være farligt for os mennesker, hvis NASA finder det liv på Mars, som de leder efter. Hør podcasten her.

2 "Adapter"

"Adapter" hjælper mig til at finde rundt i den teknologi, som jeg ikke vidste, at jeg havde brug for. Værterne Emilie og Janus gør teknologien let tilgængelig for mig og sparer mig derfor for selv at bruge energi på at undersøge mine muligheder. Senest har jeg hørt om, hvordan droner kan forhindre et kæmpe varmelæk i mit hus. Det var en øjenåbner for mig, derfor anbefaler jeg podcasten.

3 "Danmark fortæller"

Frank Holst er hovedperson i en særlig serie i "Danmark fortæller". Her kommer vi helt tæt på demensramte Frank og hans familie.

I podcasten "Danmark fortæller læser avisens journalister deres bedste artikler op. Det er medrivende at høre oplæsningen af den journalist, som har lagt flid og kærlighed i sin artikel. Især i en særlig serie om demensramte Frank Holst, som journalist Mathias Overgaard følger fra sygdommen rammer, til han giver konen sin velsignelse til at finde en ny kæreste. Det er meget stærke fortællinger, derfor anbefaler jeg dem.

4 "Kvinden med den tunge kuffert"

Podcastserien "Kvinden med den tunge kuffert" er velfortalt og højspændt drama fra den virkelige verden. 

"Kvinden med den tunge kuffert" er den første podcastserie, jeg hørte, og det er stadig den bedste. Vi er i hælene på en svindler, som rejser mellem klosterrefugier og religiøse menigheder og efterlader sig et spor af mennesker, som for sent opdager, at de er blevet narret. Fortællingen er så flot optaget, redigeret og fortalt af Politikens Third Ear, at man bliver nødt til at høre med hele vejen. Derfor anbefaler jeg serien, for den holder stadig her fire år efter, at jeg første gang hørte den.

Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

En Europa-palle er steget med 100 kroner: Pallefabrik har aldrig oplevet noget lignende

Erhverv For abonnenter

Iværksætter postede millioner i at gøre asfaltarbejde grønnere: - Vi skal nok udvide med 8-10 mand

Erhverv

Mange nye virksomheder søger sammen i lokalt netværk: - Vi sætter en ære i at være størst

Livsstil

Vin fra Spaniens høje helvede: Kom med til masterclass med Jonas Tofterup fra Esbjerg, Danmarks eneste Master og Wine

Sydjylland

Dansk Handicap Forbund: Familier må tit kæmpe for at få den hjælp, de har krav på

Sydjylland For abonnenter

Rikke er mor til et handicappet barn - og der er mange bekymringer: At søge hjælp kan være opslidende

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Podcast

Teknologi-sikkerhed rager os en papand, og vi er blindt hoppet på digitaliserings-toget

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sønderjyske Fodbold

Genlæs livebloggen: SønderjyskE snuppede sejren til sidst

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Videoanalyse: Derfor var sejren over Brøndby helt fortjent

Kolding For abonnenter

Pernille har været ramt af alvorlig sygdom og bekymringer i flere år: - Mit fleksjob gør, at jeg ikke har alt for ondt af mig selv

Aabenraa

Så er der fest: Lokale bands kan ikke følge med efterspørgslen

Annonce