Annonce
Varde

Fødselsdagsåbning: Løvbjerg i Varde renoveret for 15 millioner kroner

Megamange rosende ord - det har Michael Jeppesen også til sit personale. – Alle 45 ansatte har knoklet for, at vi kunne blive færdige til i dag, siger købmanden. Foto: Malene Wonsbek
At vækste i en periode, hvor butikken roder med en historisk stor ombygning. At vækste i en coronatid. Så er der for alvor et godt potentiale. Købmand Michael Jeppesen og hans personale har meget at fejre.
Annonce

Varde: Det tog kun ni minutter, så havde købmand Michael Jeppesen udleveret en buket roser til de første 100 handlende. Fredag fejrede Løvbjergkæden 94-års fødselsdag, men i Varde kunne de, ud over det, også fejre enden på seks måneders gennemgribende ombygning. Nu er Løvbjerg i Varde Centret, med deres 2550 kvadratmeter, Danmarks største Løvbjerg supermarked.

Løvbjerg er dansk, og det er tredje generation, der ejer kæden. Nu fejrer de 94-års fødselsdag. Michael Jeppsen har været Løvbjerg-købmand siden november 2018. Foto: Malene Wonsbek


Vi har ændret på de oprindelige tegninger og gjort butikken endnu mere coronavenlig med større afstand og brede gange.

Michael Jeppesen, købmand Løvbjerg Varde Centret


- Det er helt vildt. I de seks måneder vi har bygget om, har vi øget vores omsætning med 10 procent. Vi fornemmer, at vi især på grund af corona har fået endnu flere kunder. Vi har cirka 10.000 handlende om ugen. Vores butiksgange er rummelige, afstanden mellem kasseapparaterne er brede, og vi har fået mange tilkendegivelser af, at kunderne føler sig trygge ved at handle i butikken, fortæller Michael Jeppesen, der siden efteråret 2018 har været butiksbestyrer, eller købmand, som han helst vil kaldes.

Nye kurve, nye gulve, nye køleskabe. Løvbjerg har siden februar været igennem en større renovering til cirka 15 millioner kroner. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Mere tryghed

Ombygningen af Varde Centret og Løvbjerg var undervejs, længe før corona vendte op og ned på alting. Men netop behovet for mere plads og afstand fik Michael Jeppesen til at ændre på de oprindelige tegninger.

Indvielse Varde Centret

Det 50 år gamle center har gennem det seneste halve års tid gennemgået en større ombygning. Den er nummer fem af slagsen i centrets historie. Der er indvielse af Varde Centret fredag 4. september klokken 8.00. Her kommer borgmester Erik Buhl og klipper snoren.

- Eksempelvis er der blevet 30 centimeter større afstand mellem kasselinjerne, vi har fået elektroniske skraldespande, der åbner, uden at man skal røre ved dem. Vi har gjort gangarealerne bredere, der er elektroniske spritdispensere mange steder i butikken, fortæller Michael.

Han fortæller med en stolthed, som var det hans eget hjem, om nye kundevogne og kurve, ny blomsterafdeling, ny frugt- og grønt afdeling, nyt gulv, nye køleskabe. Nyt, nyt, nyt. En samlet investering på 15 millioner kroner.

Tak for roserne, siger en overrasket Søren Madsen. Han var blandt de første 100 handlende fredag morgen, hvor Løvbjerg både fejrede 94-års fødselsdag og åbning af deres ombyggede butik. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Mange smil

- Vi er 45 ansatte, og alle har knoklet for at blive færdige til i dag, hvor kæden holder fødselsdag. På fredag fester vi igen, for da fejrer vi den officielle indvielse og ombygningen af hele Varde Centret. På grund af vores stigende vækstkurve vil vi indenfor den kommende måned ansætte otte-ti personer. At vækste så meget i en ombygningsperiode, hvor alt er blevet flyttet rundt, er en glædelig overraskelse. En sjov detalje som at flytte frugt og grønt tættere på indgangen har betydet en kæmpe omsætning på disse varer, tilføjer købmanden med et smil.

Kunderne er glade for det nye Løvbjerg supermarked, der netop er blevet indviet. Fredag den 4. september indvies Varde Centret, der ligesom Løvbjerg har gennemgået en stor renovering. Foto: Malene Wonsbek

Og smil har han mange af, den gode købmand, der selv bor i Alslev. Om 14 dage åbner han en delikatesse, sådan én har Løvbjerg aldrig haft. Så smiler han sikkert igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce