Annonce
forside

Fødselsdagstur på motorcykel endte i åen

Hvad er mere oplagt end at snuppe en tur på den motorcykel, man lige har fået i fødselsdagsgave. Sådan vil de fleste nok tænke - således også en ældre herre, der fredag fyldte år i området omkring Løgumkloster.

Op på motorcyklen og ud i mørket det gik. Men på Plantagevej gik det ikke længere: i en kurve mistede fødselaren, hvis alder vi ikke nævner af anonymitetshensyn, i en kurve kontrollen over sin nyerhvervelse og dykkede sammen med sit tohjulede køretøj direkte ned i den våde - og formentlig også meget kolde - Kisbæk Å.

For at føje spot til skade havde motorcyklisten hverken erhvervet MC-kørekort eller i øvrigt sat nummerplader på motorcyklen, så der kommer et retsligt efterspil, forklarer vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Lindholdt.

- Heldigvis kom motorcyklisten ikke til skade, men hans motorcykel skal nok lige en tur forbi en mekaniker, lyder det fra politiet, som heller ikke mistænker spirituskørsel.

Der skulle ifølge ordensmagten heller ikke være risiko for forurening af Kisbæk Å.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce