Annoncørbetalt indhold

Føler du dig stresset?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du svært ved at sove? Har du ofte hjertebanken? Døjer du med appetitløshed? Eller lider du af andre ting, der er tegn på stress? Så er det vigtigt at tage det alvorligt. Det er hverken sundt eller rart at leve med stress, så du skal gøre noget så hurtigt som muligt.


Annonce

Vær opmærksom på symptomer


Hvis du i en periode er usikker på, hvorfor du har det, som du har det. Så er det en god idé i en kort periode at være opmærksom på symptomer på stress. Det kan både være fysiske og psykiske symptomer såsom hovedpine, svimmelhed, rysten på hænderne, koncentrationsbesvær, depression m.m.


Tal med din læge


Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har stress eller ej, eller hvordan du får det bedre igen, så skal du tage en snak med din læge. Din læge kan hjælpe med at afgøre, om det er stress eller noget andet, du kæmper med. Derudover kan du og din læge i samarbejde lave en plan for, hvordan du får det bedre igen. Det er nemlig meget individuelt, hvad der skal til.


Hold øje med dit blodtryk derhjemme


En læge vil typisk tjekke dit blodtryk i forbindelse med en konsultation om stress, men det er en fordel jævnligt at følge med i dit blodtryk. På den måde kan du følge med, indtil du har et normalt blodtryk igen. Du kan også godt komme ud for, at din læge beder dig om at holde øje med det.


Det skal naturligvis ikke blive endnu en stressfaktor, at du skal tjekke dit blodtryk. Hvis det derfor påvirker dig negativt at følge med i, så er det ikke en god idé.


Lær at koble af


Når du skal i gang med at få det bedre, så er der faktisk mange ting at gøre. Det er noget, du som sagt skal tale med din læge om. Men generelt er det vigtigt, at du kommer ned i gear. Du skal sortere nogle ting fra, der stresser dig, og så skal du forsøge at fylde din hverdag op med nogle ting og aktiviteter, der får dig til at slappe af.


Det er en rigtig god idé at prøve at finde en hobby, der kan lære dig at koble af. Det kan f.eks. være at strikke, at hækle, at lave smykker, at male m.m. Det skal blot være noget, der fanger dig og som får dig til at slappe af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.