Annonce
Læserbrev

Følg arkitektens forslag for Gravene

Annonce

Debat: Vi kunne ønske, at Haderslev Kommune vil benytte sig af arkitekt Mikkel Martinusen fra Tegnestuen Mejeriets helt gratis’ bud på, hvordan Gravene med nogle simple greb og stort set ud fra den nuværende opbygning kan forbedres, og fordi træerne er det vigtigste element i tegnestuens forslag.

Vi kunne ligeledes ønske, at Haderslev Kommune denne gang ville købe træer af en vis størrelse.

De er nok lidt dyre i indkøb, men frister ikke sådan lige til hærværk, som de små træer Haderslev Kommune tidligere har plantet og har måttet erstatte flere gange.

Samlet er de små træer blevet lige så dyre, som et enkelt stort 20-25 cm (= træets stammeomkreds målt i 1 meters højde). Hvis Haderslev Kommune så vil plante de indkøbte træer i nogle ordentlige plantehuller*), vil det give træerne nogle gode betingelser for at gro og blive så store, som vist på arkitekt Mikkel Martinusens tegning.

Vi har også et ønske om, at man vil overdække vandrenden med en rist, så der ikke er nogen niveauforskel mellem renden og arealet uden om. Den nuværende vandrende er til meget stor gene for kørestolsbrugere, rollatorbrugere, gangbesværede og svagtseende personer.

Der er desværre ikke nævnt ændringer med nuværende vandrende i arkitekt Mikkel Martinusens tegning.

Arkitekt Mikkel Martinusen fra Tegnestuen Mejeriet udarbejdede i forbindelse med byrumsafprøvningerne i 2019 et forslag til, hvordan træer Gravene kan komme til at se ud - træer er en vigtig bestanddel. Ifølge arkitekten vil det indtryksmæssigt formindske Gravene markant. Lene Marker Nørup og Preben Nørup synes godt om arkitektens idé. Illustration: Tegnestuen Mejeriet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce