Annonce
Kultur

Se eller gense det hele: Lysfesten kunne nydes hjemme fra stuerne

Uden de tusindvis af mennesker, der plejer at deltage i lysfesten, så bliver det ikke som det plejer at være den 4. maj. Heldigvis kan du følge med live herover fra klokken 22.00.

Når Slesvigske Fodregiment og Haderslev Kommune den 4. maj markerer Danmarks befrielse vil det være med deltagelse af H.K.H. Kronprinsen, der også er årets lysfesttaler.

Lysfesten plejer at samle flere tusinde mennesker på kasernepladsen, men med baggrund i den nuværende COVID-19 situation, gennemføres lysfesten i år som et lukket arrangement uden offentlig adgang til kasernepladsen.

Lysfesten gennemføres fra kl. 22.00 til 22.30. Programmet, som er reduceret i tid, vil indeholde de traditionelle sange, som synges ved lysfesten, taler samt kunstneriske indslag fra Haderslev Domkirkes Pigekor og Pivot Dance Company.

Annonce

Og du kan følge med lige her øverst i artiklen - hvor vi sender live fra Lysfesten fra kl. 22.00-22.30.

Under normale omstændigheder er der tusindvis til Lysfest i Haderslev. I år kan man kun følge begivenhederne via stream. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce