Annonce
Aabenraa

Før topkamp: SønderjyskE har varmet op med bowling

Rikke Hoffbeck og holdkammeraterne fra SønderjyskE skal forsøge at stikke en kæp i hjulet på Vendsyssel Håndbolds oprykningsdrømme. To point vil også betyde, at hjemmeholdet holder sig i top tre og dermed inde i kampen om en plads i oprykningsspillet. Arkivfoto: Timo Battefeld
SønderjyskE-cheftræner har taget alternativ træning i brug for at få humøret i truppen tilbage før topkamp.
Annonce

Aabenraa: 1. divisionsspillerne fra SønderjyskE hang gevaldigt med skuffen, da de for en uge siden måtte forlade Ringsted uden point. Akkurat, som det skete i udebanekampen mod IF Stjernen to uger forinden.

Det fik cheftræner Olivera Kecman til at byde ind med en omgang alternativ træning. I stedet for håndboldsko fik spillerne lov til at hoppe i stive, tofarvede bowlingsko.

- Vi havde brug for at have det lidt sjovt, som hun forklarer og håber, det kan være med til, at hendes spillere går ind til lørdagens hjemmekamp mod topholdet Vendsyssel Håndbold med en anelse mere selvtillid og tro på tingene, end de har gjort den seneste tid.

- Vi ved, at Vendsyssel er et godt sammenspillet hold, som rider på en bølge lige nu, men de er også under pres i forhold til førstepladsen og den direkte oprykning. så vi kan spille helt frit, mener Olivera Kecman, der i det taktiske oplæg vil slå på, at angrebsspillet er nødt til at være mere aggressivt:

- Vores forsvar har gjort det fint hele vejen igennem. Det har været angrebet, der har været vores problem, når vi har tabt. Vi er nødt til turde køre på mål. For det er jo så simpelt, at hvis man ikke skyder, så kan man ikke score.

Der er kampstart i Arena Aabenraa kl. 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce