Annonce
Billund

Først sang de for dronningen - nu synger de i Billund

Holmens Vokalensemble er det nærmeste Danmark kommer et officielt kor. De synger fast ved Folketingets åbning, kirkeministerens julekoncert for Folketinget, Flagdagen, Tordenskjoldsfejringen, og ikke mindst Kongehuset højtideligheder. Vokalensemblet består af 10 professionelle sangere som alle er uddannet ved konservatoriet og som alle har hver deres solistiske karriere sideløbende med deres arbejde i Vokalensemblet. PR foto
Holmens Kirkes koncertkor synger onsdag 27. november julen ind i Billund Kirke.
Annonce

Billund: Holmens Vokalensemble – Holmens Kirkes koncertkor synger igen i år julen ind i Billund Kirke. Det sker onsdag 27. november kl. 19.30.

Efter sidste års store succes er Holmens Vokalensemble tilbage i Billund Kirke – igen med tenoren Jens-Christian Wandt som solist og konferencier, og med Holmens Kirkes 1. organist og slotsorganist ved Christiansborg Slotskirke, Jakob Lorentzen, som dirigent og musikalsk leder.

Og igen i år er koncerten blev til i samarbejde med Mogens og Gunhild Kirk Johansen.

Torsdag i sidste uge sang Holmens Vokalensemble for Dronning Margrethe i forbindelse med Holmens Kirkes 400 års jubilæumsfejring. Efterfølgende udtrykte Dronningen sin begejstring over korets smukke sang.

December er en særlig tid for Holmens Vokalensemble. Ud over koncerter, særlige højtideligheder og julens mange gudstjenester, synger koret til Folketingets traditionsrige julekoncert, hvor kirkeministeren er vært.

Annonce

Dejlig er jorden

Programmet i Billund Kirke byder på julens kendte som Julen har englelyd, Barn Jesus i en krybbe lå, Der er noget i luften og Glade jul. Koncerten åbner med Händels korværk "Fryd dig Zions datter" fra oratoriet Judas Maccabäus, og der er også både svenske og engelske julesange på programmet.

Koncerten slutter med, at alle i kirken i fællesskab stående synger "Dejlig er jorden".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce