Annonce
Aabenraa

Først-til-mølle: Loft over fremmøde ved 4. maj-markering

Der lægges også kranse ved mindestenen for de fanger i Frøslevlejren, der blev transporteret videre til tyske koncentrationslejre, hvor de mistede livet. Arkivfoto: Timo Battefeld

Frøslev: Danmarks befrielse markeres traditionen tro i Frøslevlejren 4. maj.

Det kommer også til at ske i år, men på grund af de gældende coronarestriktioner er der loft over antallet af deltagere.

Da forsamlingsforbuddet på 50 personer skal overholdes, og der skal være plads til de personer, der har en rolle i arrangementet, betyder det, at der kun er 40 pladser tilbage, og de findes ved først-til-mølleprincippet.

Annonce

Vil man med, kræver det derfor tilmelding via Aabenraa Kommunes hjemmeside på linket: aabenraa.nemtilmeld.dk/521

Arrangementet begynder kl. 20.20 og varer 40 minutter. Undervejs vil programmet blandt andet byde på borgmester Thomas Andresen som taler, der vil være mindeandagt ved præst Marie Louise Odgaard Møller, Frøslevlejrens Efterskole bidrager med to musikalske indslag, og så afspilles frihedsbudsskabet fra BBC på præcis samme tidspunkt, som det blev sendt ud for 76 år siden - nemlig klokken 20.34.

For dem, der ikke når at melde sig til, inden de 40 pladser er væk, vil der være mulighed for at følge arrangementet live på Aabenraa Kommunes Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce