Annonce
Billund

Første kig hos Wow-park: Bliver tre gange større end parken i Skjern

Wow-park breder sig ud på et 28 hektar stort område.Foto: Martin Ravn
Flere gæster trodsede regn og blæsevejr for at få sig et kig ind i Billunds nye 'aktive' forlystelsespark, da der blev afholdt åbent hus.
Annonce

Billund: Det var ejerne af Wow-park selv, der stod for på skift at vise de fremmødte gæster rundt på det 28 hektar store område på Havremarken 15.

- Med så mange mennesker trods vejret, vil jeg sige, parken allerede har været en succes, sagde Jacob Hindhede til de cirka 40 fremmødte, der skulle med på dagens anden rundvisning i regnvejr. I alt kiggede omkring 400 gæster forbi parken.

Jacob Hindhede ejer Wow-park sammen med sin bror Aage Hindhede. Foruden den kommende park i Billund, ejer de også Wow-park i Finderup ved Skjern, der åbnede i 2013.

Ifølge Jacob Hindhede vil parken i Billund skille sig ud på flere områder i forhold til parken ved Skjern. Selve legeområdet i Wow-park Billund bliver tre gange større, og der forventes omkring 90.000 gæster om året. I Wow-park Skjern kommer der mellem 35.000 og 40.000 gæster.

- Parken i Billund skiller sig særligt ud ved, at det bliver et totaltilbud, hvor der også vil være et særligt mad og drikke koncept, hvilket der ikke er i Skjern, forklarede Jacob Hindhede.

Wow-Park Billund

Åbner maj 2020 på Havremarken 15

Ejes af brødrene Jacob Hindhede og Aage Hindhede

Brødrene ejer også Wow-Park Skjern

Wow-Park Billund vil brede sig over 28 hektar / 280.000 kvadratmeter, og håbet er, at omkring 90.000 gæster årligt vil besøge parken.

Wow-Park er en aktiv forlystelsespark i naturen med fokus på leg og bevægelse

Annonce

Plads til endnu en park

Wow-parks målgruppe er børn mellem 2 og 12 år og deres familier, og selvom flere af Billunds andre attraktioner henvender sig til børn i samme aldersgruppe, mener ejeren, at der er plads til Wow-park.

- Vores koncept passer ind i Billund, men det ligner overhovedet ikke noget af det, der er her i forvejen. Det er oplevelser i naturen og den fysiske leg, vi kan konkurrere på, forklarede Jacob Hindhede.

I Wow-park skal de besøgende selv skabe deres oplevelser ved for eksempel at klatre i trætoppene, tage en tur med en af svævebanerne eller tage sig en slyngetur.

- Hjertet er motoren i parken, og vi vil gerne have, at gæsterne selv kommer i tanke om den leg, de vil lege, sagde Jacob Hindhede, da han beskrev parkens koncept.

Annonce

Godkendt af Teknologisk institut

Ifølge medejeren har omkring 15 franskmænd hjulpet med at bygge banerne i træerne.

- Selvom de har bygget det, er der tale om et samarbejde mellem dem og os. Særligt min bror er meget kreativ og er kommet med mange forslag til, hvordan tingene kunne gøres, sagde Jacob Hindhede.

Med leg, der kan foregår fire til fem meter over jorden, er det vigtigt, at sikkerheden er i orden, og det er den også, for parken er, ifølge Jacob Hindhede, godkendt af Teknologisk Institut.

Hvis alt går som planlagt, forventes parken at åbne i begyndelsen af maj 2020.

- Jeg kan huske, da den første park åbnede, og vi stod i hjørnet og kunne høre, hvordan parken blev fyldt med glæde og begejstring. dét ser jeg meget frem til, sagde Jacob Hindhede.

Jacob Hindhede, der er medejer af Wow-Park, gav rundvisning. Foto: Martin Ravn
Rundvisningen begyndte i den kommende restaurant. Foto: Martin Ravn
Søndag afholdt Wow-Park Billund åbent hus.Foto: Martin Ravn
Parken begynder efterhånden at tage form. Foto: Martin Ravn
Søndag afholdt Wow-Park Billund åbent hus. Foto: Martin Ravn
Søndag afholdt Wow-Park Billund åbent hus. Foto: Martin Ravn
Søndag afholdt Wow-Park Billund åbent hus. Foto: Martin Ravn
Søndag afholdt Wow-Park Billund åbent hus. Foto: Martin Ravn
Jacob Hindhede ejer Wow-park sammen med sin bror Aage Hindhede. Foto: Martin Ravn
Søndag afholdt Wow-Park Billund åbent hus. Foto: Martin Ravn
Søndag afholdt Wow-Park Billund åbent hus. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce