Annonce
Aabenraa

Første koncert efter corona: Dixiland-jazz i den gamle rejselade

Klarinettisten Finn Odderskov kommer fredag den 25. juni til Damms Gård i Felsted. Foto: Fryland/Odderskov Dixieland Jazzband.

FELSTED: Efter corona-nedlukningen er det nu igen blevet muligt at holde koncerter i den gamle rejselade på Damms Gård i Felsted.

Den første afvikles fredag 25. juni klokken 19.30, hvor Fryland/Odderskov Dixieland Jazzband kommer på besøg og har lovet en musikalsk oplevelse af de helt store.

Fryland/Odderskov Dixieland Jazzband leverer swingende jazz med nogle af landets bedste musikere inden for klassisk jazz. Bandet tæller blandt andet den prisvindende saxofonist og klarinettist Finn Odderskov fra Aarhus, som er hædret med Ben Websters ærespris for en livslang kæmpe indsats for jazzen i Danmark, både som solist, sideman, underviser og inspirator.

Annonce

På trompet høres Ove Larsen, der regnes som en af de bedste herhjemme med sit Louis Armstrong-inspirerede spil. På banjo og tenorguitar Knud Fryland – de to spillede i en årrække sammen i Kansas City Stompers. På bas Jeppe Smith-Olsen, elev af ikonet Niels Henning Ørsted Pedersen, og på trommer Bo Valbjørn, der i en menneskealder har spillet i Slesvigske Musikkorps. Alle fire har også spillet i det legendariske sønderjyske jazzband Syncopators.”

Billetter til koncerten kan bestilles enten via Damms Gårds hjemmeside eller hos Hans Jørgen Albrechtsen på telefon 6092 4669. Der er et begrænset antal billetter, da der kun må være 63 gæster i Rejseladen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nu falder hammeren i prekær sag om ægtefælles videoovervågning af hjemmehjælpere: Ni vidner skal afhøres i Arbejdsretten

Annonce