Annonce
Billund

Første reelle GGIF-skuffelse: Hjemmebanenederlag i 1. division

Grindsted-træner Flemming Pedersen havde mange ting at rette op på i sine time-outs, men helt godt blev spillet aldrig. Foto: John Randeris
Træerne vokser ikke ind i himlen, lyder en slidt kliché, som desværre passede godt på Grindsteds 1. divisionshold lørdag eftermiddag. I en tæt kamp måtte de se sig slået af undertippede HEI Skæring.
Annonce

Grindsted: Inden lørdagens hjemmekamp i Magion mod HEI Skæring havde Grindsted blot tabt én ud af fem kampe i sæsonen, men nu er der to nederlag at se i tabellen ud for de blåblusede oprykkere.

Der er dog en væsentlig forskel på de to nederlag. Den første kamp var som undertippede med alt at vinde i København mod Ajax, mens Grindsted-træner Flemming Pedersen forud for denne kamp fuldt forståeligt havde udråbt sit mandskab til svage favoritter på baggrund af hjemmefordel og et væsentligt forspring i tabellen på fem point.

Modsat hjemmeholdet var gæsterne nemlig kommet skidt i gang med deres sæson og havde kun én enkelt sejr med sig i bagagen, som dog var fra deres seneste kamp mod Tønder.

Deres tynde sæsonstart skinnede dog ikke igennem i en 1. halvleg, hvor Aarhus-holdet var ét skridt foran det meste af tiden. For selvom hjemmeholdet enkelte gange var kortvarigt foran og gik til pause med stillingen 14-14, så havde gæsterne leveret det bedste spil.

På målmandspositionen blev Christian Wetche for én gangs skyld overstrålet af sin kollega i den anden ende af banen, og Skæring-spillerne kom generelt lettere til deres åbne chancer end hjemmeholdets ditto.

Annonce

Dyre afbrændere

Grindsted-spillerne fightede upåklageligt efter pausen, men de hang primært på via flotte solopræstationer af ikke mindst bagspiller Daniel Jørgensen. Kombinationerne derimod flød ikke efter vanlig standard, og angrebsspillet klumpede meget sammen på grund af hyppige Skæring-tacklinger midt for mål, så fløjene for sjældent kom i spil.

Kampbilledet med mange 'lette' mål til gæsterne og mere hårdt arbejde for dem hos hjemmeholdet fortsatte således i 2. halvleg.

De blåblusede Grindstedspillere løb ind i mange Skæring-tacklinger, når de forsøgte sig med kombinationer. Her er det Bjarke Jørgensen fra forrige hjemmekamp mod Tønder. Foto: John Randeris

Alligevel havde hjemmeholdet faktisk pæne muligheder for at tage de to point. Fornuftigt spillende Bjarke Jørgensen bragte med syv minutter igen Grindsted foran 24-23, og da indskiftede reservekeeper Rune Norup i det efterfølgende angreb tog en flot redning, var der for alvor gang i publikum, som igen var mødt relativt talstærkt op.

Et par store Grindsted-afbrændere blev dog dyre i slutfasen, da gæsterne i den anden ende formåede at sende bolden i netmaskerne tre gange i de sidste minutter.

Annonce

Mangler marginaler

Dermed kunne udeholdet køre hjem til Aarhus med to overraskende point på kontoen, mens frustrationerne var tydelige hos hjemmeholdets spillere, som nok havde forventet at blive lidt længere på sejrsbølgen.

- Der er mange småting, som ikke sidder ordentligt i løbet af kampen, og vi leder blandt andet efter redninger, siger træner Flemming Pedersen og tilføjer:


Der er mange småting, som ikke sidder ordentligt i løbet af kampen, og vi leder blandt andet efter redninger.

Flemming Pedersen, træner GGIF


- Men vi har heller ikke marginalerne, og det bliver afgørende, at vi rammer stolperne til sidst.

Selvom træneren medgav, at det var en af sæsonens sløjeste GGIF-præstationer, så er han ikke bange for, at det for alvor vil ramme spillerne på deres selvtillid.

Den får de i øvrigt brug for allerede på tirsdag, da SUS Nyborg kommer en tur til Grindsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce