Annonce
Kolding

Første spadestik skyder skolebyggeri i gang

Udvalgsformand Kristina Jørgensen og Emma Juel Christoffersen fra 5. C stak spaden i jorden for at markere, at byggeriet ved Dalby Skole nu går i gang. PR-foto

Dalby: Mandag 3. december stak udvalgsformand Kristina Jørgensen og Emma Juel Christoffersen fra 5. C spaden i jorden for at markere, at byggeriet, der skal udvide Dalby Skole og give Dalby GF nye lokaler, nu går i gang. Skolen skal derfor udbygges med nye lokaler for indskolingen og mellemtrinnet og en helt ny afdeling for 7.-9. klassetrin. I alt får skolen omkring 2.000 ekstra kvadratmeter og derudover får Dalby GF nye klublokaler.

Skoleleder Henrik Nielsen havde inviteret alle eleverne på skolen med til at markere startskuddet og glæder sig over, at byggeriet nu er kommet et væsentligt skridt videre.

- Dalby er i stor vækst, og nu får vi en skole, der kan følge med udviklingen til glæde for både elever og medarbejdere. Samtidig kommer der nye idrætslokaler, der kan styrke det gode samarbejde, der er i området, sagde Kristina Jørgensen, formand for børne- og uddannelsesudvalget, blandt andet.

Entreprenørvirksomheden Jakobsen og Blindkilde A/S står i spidsen for opgaven i samarbejde med arkitekter fra NOVA 5 og OBH Rådgivende Ingeniører. De nye lokaler skal efter planen tages i brug til det nye skoleår i 2020.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

Frøs Sparekasse fjerner ældre kunders mulighed for at overføre penge via netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Børn føler sig flove og anderledes: Konfirmationstiden udpensler familiers manglende ressourcer

Annonce