Annonce
Kolding

Så begynder byggeriet af nye faciliteter ved populær badebro

Torsdag tages der første spadestik til de nye omklædnings-, toilet og saunafaciliteter ved badebroen for enden af Lyshøj Allé. Senere er det håbet også at kunne rejse penge til en boardwalk, der sikrer tilgængelighed for alle, samt forlængelse af den eksisterende badebro. llustration: Reinholdt//Rud
Annonce

Kolding: En million kroner fra Nordea-fondens kystpulje og en halv million kroner fra Jubilæumsfonden samt tilskud fra andre puljer betyder nu, at foreningen Hop i Fjorden kan tage første spadestik til etablering af omklædnings-, toilet og saunafaciliteter ved Kolding Fjord.

Projektet har været på tegnebrættet siden 2017, og nu bliver det altså en realitet. Første etape er selve bygningen, som skal indeholde de nye omklædnings, toilet- og saunafaciliteter. Senere er håbet at kunne rejse penge til en boardwalk, der sikrer tilgængelighed for alle, samt forlængelse af den eksisterende badebro.

- Jeg glæder mig især til at følge byggeriet og se fjordens nye perle skyde frem. Projektet har været længe undervejs – drømmen endnu længere – så det at vi er dér, hvor vi nu kan begynde at se det ske, er bare fantastisk, siger formanden for Hop i Fjorden, Lars Rubusch, i en pressemeddelelse.

Første spadestik tages torsdag 5. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce