Annonce
Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Glen Riddersholm har flere gange i januar omtalt, at der skal flere spillere ind i truppen. Nu er den første transfer i januarvinduet på plads. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Annonce

Fodbold: SønderjyskE har skrevet kontrakt med 20-årige Emil Holm, der kommer til SønderjyskE fra IFK Göteborg. Kontrakten med den unge svensker løber frem til sommeren 2025. Det skriver SønderjyskE på sin hjemmeside.

Den svenske forsvarspiller kan dække flere pladser, men spiller først og fremmest højre back. I IFK Göteborg har han spillet 37 kampe i Allsvenskan.

Sportschef Hans Jørgen Haysen har store forventninger til svenskeren.

– Emil Holm er en spændende spiller, og med sin unge alder er der fortsat masser af udviklingspotentiale i ham. Han har allerede spillet meget i Sverige og har fået en god erfaring med fra IFK Göteborg, så han skal også ind og konkurrere om pladserne hos os og desuden fortsætte den gode udvikling, han har været inde i, siger han til hjemmesiden.

Emil Holm træner med fra på mandag.

– Jeg synes, at det her er det rigtige skridt at tage for mig i min karriere, og SønderjyskE er en spændende klub. Det er en klub, der vil fremad, og det vil jeg meget gerne være en del af. Det betyder også meget for mig, at klubben virkelig tror på mig, og jeg glæder mig til at udvikle mig yderligere her i SønderjyskE, siger Emil Holm til SønderjyskE's hjemmeside.

Emil Holm får trøje nummer 3 i SønderjyskE.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce