Annonce
forside

Førstepladsen afgøres i den sidste kamp

Fodbold, Jyllandsserien, Herrer: FC Sønderborg - Fredericia fF. Lørdag kl. 14.00 på Sønderborg Stadion.

SØNDERBORG: For FC Sønderborg bliver efterårets fodboldsæson rundet af med en topkamp mod Fredericia fF på hjemmebane. FC Sønderborg har gennem hele sæsonen lagt på puljens førsteplads, og Fredericia ligger tre point under, på puljens andenplads. Dermed bliver kampen den, der afgør hvilket holdet, der tager puljens førsteplads.

Det er noget, som de hos FC Sønderborg er glade for:

- Det glæder mig meget, at vi er i den position, hvor vi kan slutte af med at spille den absolutte topkamp. Det er rigtig godt for spillernes udvikling at få sådan en oplevelse, siger FC Sønderborgs træner Kim Poulsen, der fortæller, at holdet startede sæsonen ud med en målsætning om at komme med i oprykningspillet, noget som de nu er helt sikrede.

Ud over at være den som FC Sønderborg konkurrer om førstepladsen med, var Fredericia fF også det eneste hold, som FC Sønderborg tabte til i den første runde af sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce