Annonce
Kolding

Føtex i midtbyen får ny chef: Efter 17 år i koncernen skifter Marie-Louise til anden kæde

Marie-Louise Larsen har været chef for Føtex i Kolding midtby i to og et halvt år. Nu takker hun af for at blive distriktschef i Jysk. Foto: Søren Gylling
Hun har været butikschef i Føtex i Kolding midtby i to og et halvt år, men nu har Marie-Louise Larsen fået nyt job som distriktschef hos Jysk.
Annonce

Kolding: Efter 17 år i Salling Group har 36-årige Marie-Louise Larsen sagt ja til ny udfordringer uden for koncernen.

- Det var en svær beslutning, for jeg er glad for mit arbejde, men muligheden kom forbi, og nogle gange skal man prøve at se, hvad der er ude i verden. Jeg har været i Salling Group i hele mit arbejdsliv, så nu vil jeg prøve noget nyt, for der ligger noget udvikling i at komme til en anden virksomhed, forklarer hun.

Hun skal være distriktschef hos Jysk. Det vil sige, at hun får ansvaret for de 10 Jysk butikker, som ligger i den sydlige del af Jylland.

Marie-Louise kom til Føtex i midtbyen i april 2018 fra en stilling som foodchef i Bilka Vejle. Før da har hun været i Bilka Kolding i mange år.

- Det bliver mærkelig at gå ud af døren på fredag, for man kommer til at tale med mange mennesker i midtbyen, så det kommer jeg også til at savne.

Hun har sidste arbejdsdag 25. september. Pr. 1. november bliver Jacob Amby chef for midtbyens varehus. Han kommer fra en stilling som sektionschef i Bilka Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce