Annonce
Sønderborg

Føtex i Sønderborg får eget apotek

Nu kan der også snart købes receptpligtig medicin i Føtex, hvor Jernbane Apoteket åbner en filial 15. juli.
Fra 15. juli. kan afhentning af medicin og dagligvareindkøb klares på en gang. Sønderborg Jernbane Apotek åbner filial i Føtex Sønderborg.

Sønderborg: Bymidten får endnu et apotek, når Jernbane Apoteket snart åbner en filial i Føtex.

- Førhen har vi kun haft mulighed for at sælge et begrænset udvalg af håndkøbsmedicin, og vi har ikke kunnet rådgive kunderne i valget eller brugen af medicinen. Nu får vi et full-service apotek med faguddannet personale og receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin og det normale sortiment, du finder på apoteker. Det kommer helt klart vores kunder til gode, siger Føtex' nye varehuschef, Nicolai Stærke.

Det er apoteker Anna Grethe Finmand, der står bag åbningen af det nye apotek i Føtex Sønderborg:

- Apoteket er faktisk det eneste sted i sundhedssystemet, hvor du kan komme lige ind fra gaden – uden tidsbestilling eller registrering – og få rådgivning om sundhed. Vi vil gerne være tæt på vores kunder, og nu kommer vi endnu tættere på kunderne, siger Anna Grethe Finmand, som i forvejen har apoteker i Jernbanegade, i Borgen og i Augustenborg.

Det nye apotek kommer til at fremstå som et flot og moderne apotek, hvor recepter kan ekspederes med det samme. Derudover får apoteket et attraktivt sortiment inden for kosttilskud og hudpleje.

Apoteket i Føtex slår dørene op første gang 15. juli kl.9.00, og herefter bliver åbningstiderne:

Mandag – fredag fra 9-17.30, lørdag fra kl. 9-15, mens søndag er lukket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Kolding

Forliget om at lukke Kolding havn er dødt: Nu skrider Socialdemokraterne også

Annonce