Annonce
Kolding

Fabelagtig landsholdsdebut til KoldingQ-målmand

Lene Christensen fra Kolding Q fik en flot debut for landsholdet. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

FODBOLD: Lene Christensen fik en fremragende debut i målet, da Danmark tirsdag aften spillede 0-0 i EM-kvalifikationskampen mod Italien.

20-årige Christensen havde flere gode indgreb og spillede med stor autoritet, og i anden halvleg hev KoldingQ-målmanden en vaskeægte matchvinder-redning frem.

Italienske Bonasea var spillet helt fri igennem det danske forsvar og alene mod Christensen med 20 minutter tilbage, men KoldingQ-keeperen kom glimrende ud af sit mål og reddede Danmark.

Caroline Møller burde have bragt Danmark foran fem minutter før tid, men Pernille Harders glimrende forarbejde blev ikke behandlet som fortjent.

Det coronaramte danske landshold var allerede inden den sidste kvalifikationskamp klar til EM-slutrunden, men med resultatet mod Italien vinder Danmark sin gruppe som ubesejret.

Annonce

En kæmpe oplevelse

Efter kampen kunne debutant Lene Christensen tage imod ros for en flot debut og forholde sig til sin egen indsats over for DR2, der viste kampen direkte.

- Det er en kæmpe oplevelse og en drøm, der er gået i opfyldelse, sagde Lene Christensen, der havde både mor, far og bror på tribunen.

Den tidligere KoldingQ-spiller, Sanne Troelsgaard, var også fuld af lovord om målmanden.

- Jeg synes, Lene spiller en fremragende kamp i dag. Det var en virkelig, virkelig flot debut, sagde Troelsgaard til DR2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce