Annonce
Sport

FAKTA: Sådan kommer du til fodboldkampe som tilskuer

Tilskuerne skal sidde med én meters afstand, når der åbnes op for tilskuere på de danske stadioner fra 21. april. (Arkivfoto). Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Fra 21. april må tilskuere igen overvære fodboldkampe på stadioner i blandt andet Superligaen og 1. division.

Et flertal af folketingets partier blev natten til fredag enige om en plan for yderligere genåbning fra 21. april.

Med i aftalen er genåbning for tilskuere på stadionerne. Her kan du se, hvordan du kan komme ind og overvære en fodboldkamp.

* Aftalen gælder for fodboldkampe i Superligaen, herrernes 1. og 2. division, Gjensidige Kvindeligaen, kvindernes 1. division, pokalfinalerne for herrer og kvinder samt A-landskampe for både kvinde- og herrelandsholdet.

* Der må højst være 500 siddende tilskuere i sektioner, der er "klart adskilte", og hver sektion skal have egen ind- og udgang.

* Tilskuere skal sidde med mindst én meters afstand.

* Der er krav om coronapas, hvilket betyder, at tilskuere ved indgangen skal fremvise bevis på vaccination eller en negativ coronatest, der højst er 72 timer gammel.

* Der er samtidig krav om, at tilskuere er registreret med henblik på smitteopsporing. Registreringen sker, når man erhverver sig billet til kampen.

* Flere superligaklubber skriver på deres hjemmesider, at der hurtigst muligt vil komme informationer om, hvordan det kommer til at fungere rent praktisk.

Kilder: Justitsministeriet, Divisionsforeningen.

/ritzau/

Du kan læse aftaleteksten på Justitsministeriets hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce