Annonce
Tønder

Fald i testede og smittede - men i weekenden rykker testbilerne alligevel ud

Coronatallene for Tønder Kommune faldt torsdag til 13. Arkivfoto: Morten Stricker.

TØNDER: Antallet af smittede med covid-19 falder i Tønder Kommune. Torsdag var der således 13 smittede, hvilket svarer til at 34,8 smittede per 100.000 indbyggere.

- Vi har stadig fokus på testindsatsen, så på lørdag kommer der en PCR-testenhed forbi Klosterhallen klokken 9.00 til 17.00. Søndagen kommer den til Bredebrohallen i samme tidsrum. Det handler om stadig at overholde de gode vaner med hygiejne for at forebygge smitte og huske at holde afstanden på de to meter, også når man er ude at handle, siger Peter Michael Jørgensen, chefkonsulent for social, arbejdsmarked og sundhed i Tønder Kommune


Det handler om stadig at overholde de gode vaner med hygiejne for at forebygge smitte og huske at holde afstanden på de to meter, også når man er ude at handle,

Peter Michael Jørgensen


Anden påskedag blev der foretaget rekordmange kviktest. I løbet af ugen er det tal dog faldet igen. Der kan dog stadig opstå kø og ventetid ved kvikteststederne, derfor kan man med fordel vælge at komme midt på ugen.

- Erfaring viser, at mandag og fredag er de dage, hvor der er flest, der bliver testet med kviktest, siger Peter Michael Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Stil dine spørgsmål til integrationsministeren: Direkte læsermøde med Mattias Tesfaye på jv.dk

Annonce