Annonce
Debat

Fallit-erklæring: Esbjerg Byråd har brug for konsulent-hjælp.

Annonce

Læserbrev: Tænk sig, at Esbjerg Byråd har brug for ekstern konsulenthjælp for at fungere.

Det er i sig selv en skandale og en falliterklæring til samtlige "byrødder" i Esbjerg Byråd. Bestyrelsesformand i Lundgaard Konsulenterne, Lars Lundgaard, har fået til opgave at skabe såkaldt "konsensus" mellem forvaltning og byråd samt politikerne i mellem.

På almindelig dansk betyder det, at byrådet i den grad er i ubalance over for embedsværket - samarbejdet fungerer ikke, ligesom miljøet er særdeles giftigt mellem de enkelte byrådsmedlemmer. En farlig cocktail - absolut ikke til gavn for byens udvikling.

Befolkningen i Esbjerg Kommune burde i langt højere grad lave et tjek på Byrådets medlemmer. Hvad laver de af politiske tiltag, hvad gør de for dig? De vil sikkert kommunens indbyggere det bedste, men mange i byrådet har siddet der i mange år og er sovset ind i aftaler, udvalg og givtige, politiske ben.

Lad nye "friske øjne" komme til ved næste kommunalvalg. Måske endda et nyt "Esbjerg-Parti", som vil samarbejdet til fælles bedste. Der er brug for nye, friske kræfter i et byråd, som kan præstere. Det nuværende byråd lider i den grad af "metaltræthed".

En træthed, som nu åbenbart skal vækkes via hjælp udefra. En ganske umulig opgave. Lykke til Lars Lundgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Ført bag lyset

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce