x
Annonce
Læserbrev

Falsk klovn opfordrer til satanisme

Læserbrev: Jeg undrer mig over, hvorfor Kolding Kommune har inviteret "Onkel Reje" til festugen. Her skal han optræde for børn i Nicolai. Denne klovn, som får taletid i DR's børneudsendelser, har flere gange opfordret børn til at blive satanister! Ja, man tror det er løgn.

Præsten Hans-Ole Bækgaard, Aarhus, deltog selv i en Cirkus Summarum-forestilling sammen med sin femårige datter, hvor han chokeret oplevede det. Det har han fortalt om i Radio24syv.

Seerforeningen Kirke&Medier har også klaget over Onkel Rejses udtalelser for satanisme i børne-tv til DR.

Man skal ikke under dække af humor eller kultur agitere for, at børn bliver satanister. Uanset om man tror på, at den Onde findes, så skal man ikke sætte det onde som et ideal for vores børn. For desværre findes der aktive satanister som tilbeder det onde. Jeg har selv mødt en gruppe på Torvet i Haderslev under valgkampen, hvor de heilede ligesom nazisterne, mens de sagde: Heil Satan!

Hvis Onkel Reje ikke tages af programmet vil jeg i hvert fald opfordre forældre til ikke at udsætte deres børn for den slags.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce