Annonce
Læserbrev

Debat: Falsk klovn opfordrer til satanisme

Læserbrev: Jeg undrer mig over, hvorfor Kolding Kommune har inviteret "Onkel Reje" til festugen. Her skal han optræde for børn i Nicolai.

Denne klovn, som får taletid i DR's børneudsendelser, har flere gange opfordret børn til at blive satanister. Ja, man tror det er løgn.

Præsten Hans-Ole Bækgaard, Aarhus, deltog selv i en Cirkus Summarum-forestilling sammen med sin femårige datter, hvor han chokeret oplevede det. Det har han fortalt om i Radio 24/7.

Seerforeningen Kirke & Medier har også klaget over Onkel Rejses udtalelser for satanisme i børne-tv til DR.

Man skal ikke under dække af humor eller kultur agitere for at børn bliver satanister. Uanset om man tror på, at den onde findes, så skal man ikke sætte det onde som et ideal for vores børn.

For desværre findes der aktive satanister som tilbeder det onde. Jeg har selv mødt en gruppe på Torvet i Haderslev under valgkampen, hvor de heilede ligesom nazisterne, mens de sagde: Heil Satan.

Hvis Onkel Reje ikke tages af programmet vil jeg i hvert fald opfordre forældre til ikke at udsætte deres børn for den slags.

Annonce
Man skal ikke under dække af humor eller kultur agitere for at børn bliver satanister. Uanset om man tror på, at den onde findes, så skal man ikke sætte det onde som et ideal for vores børn, mener læserbrevsskribenten. PR-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce