Annonce
Trekantområdet

Familie greb hussalg alternativt an - ni dage senere var aftalen skrevet under

Familien Fauerskov ville gerne have solgt deres hus på Ægirsvej hurtigt. Derfor satte de selv en række initiativer i værk. De kunne nemlig først købe det hus, de havde udset sig som drømmehuset, når deres eget var solgt. Og det skulle kun tage ni dage. Foto: Privat

Fredericia: Det tog familien Fauerskov på Ægirsvej ni dage at få solgt deres hus. Da de for kort tid siden faldt for et andet hus i Fredericia, besluttede familien, at der skulle sættes ekstraordinært ind for at komme i mål med deres hussalg. Og det er nu en realitet.

- Det har været en fuldstændig sindssyg proces, lyder det fra Jakob Fauerskov.

Udover at dele slikposer og flyers ud i Dino Legeland og ude foran den nærliggende Rema1000 hang de deres til salg-skilt op i lygtepælen. Det fik flere til at stoppe op, og når de så kiggede nærmere på pælen, kunne de samtidig læse om det hus, der var til salg.

Familien havde nemlig fået lavet en præsentation af deres hus, hvor de vigtigste ting var anført. Hvem det er, der er endt med at løbe med huset på Ægirsvej, ved familien Fauerskov ikke. Men de er selv mere end klar til at flytte adresse. Det sker i det nye år.

Det var EDC Fredericia, der stod for salget af familiens hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce