Annonce
Trekantområdet

Familie greb hussalg alternativt an - ni dage senere var aftalen skrevet under

Familien Fauerskov ville gerne have solgt deres hus på Ægirsvej hurtigt. Derfor satte de selv en række initiativer i værk. De kunne nemlig først købe det hus, de havde udset sig som drømmehuset, når deres eget var solgt. Og det skulle kun tage ni dage. Foto: Privat

Fredericia: Det tog familien Fauerskov på Ægirsvej ni dage at få solgt deres hus. Da de for kort tid siden faldt for et andet hus i Fredericia, besluttede familien, at der skulle sættes ekstraordinært ind for at komme i mål med deres hussalg. Og det er nu en realitet.

- Det har været en fuldstændig sindssyg proces, lyder det fra Jakob Fauerskov.

Udover at dele slikposer og flyers ud i Dino Legeland og ude foran den nærliggende Rema1000 hang de deres til salg-skilt op i lygtepælen. Det fik flere til at stoppe op, og når de så kiggede nærmere på pælen, kunne de samtidig læse om det hus, der var til salg.

Familien havde nemlig fået lavet en præsentation af deres hus, hvor de vigtigste ting var anført. Hvem det er, der er endt med at løbe med huset på Ægirsvej, ved familien Fauerskov ikke. Men de er selv mere end klar til at flytte adresse. Det sker i det nye år.

Det var EDC Fredericia, der stod for salget af familiens hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce