Annonce
Sønderborg

Familie- og dukkejuleforestilling på Det Lille Teater i Gråsten

Det Lille Teater i Gråsten er denne gang klar med hele to juleforestillinger. Man indleder med en juledukkeforestilling den 23. november før det går løs med årets familiejuleforestilling "Den magiske julesæk" med fem opførelser den 7., 8. og 9. december. Foto: Det Lille Teater

Gråsten: Op mod jul byder Det Lille Teater i Gråsten på hele to juleforestillinger. Man indleder lørdag den 23. november kl. 14 - og igen kl. 15.30 med en dukkeforestilling for de mindst. Her bliver der masser af trolde og jul, lover Det Lille Teater.

Allerede igen den 7. december er teatret så klar med familiejuleforestillingen "Den magiske julesæk - og brølersmølfen" skrevet og instrueret af Kristina A. Gude-Hansen. Denne forestilling opføres fem gange fredag den 7. og lørdag den 8. samt søndag den 9. december.

Sammen med 20 børn og voksne vil Kristina A. Gude-Hansen i denne forstilling fortælle historien om julemandens travle nisser, der på vej ud til børnene med julegaver pludselig møder en grum heks og hendes trolde. Finder nisserne nogensinde igen den magiske julesæk? Se stykket og find ud af det. En dejlig forestilling for alle børn og barnlige sjæle, fortæller Kristina.

- Det er efterhånden blevet en fast tradition, for mange børn og forældre i Gråsten området, at starte julen med et besøg på Det lille Teater, fortæller teaterets formand Ole Gaul Nilum i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce