Annonce
Kolding

Familien Jacobsen har 30 ruller toiletpapir under armene

Glen, Grace og Jon Jacobsen var i Kolding Storcenter torsdag formiddag, og for en sikkerheds skyld købte de 30 ruller toiletpapir. Foto: Søren Gylling
Familien Jacobsen var blandt de kunder, der torsdag havde fundet vej til Kolding Storcenter. Ligesom så mange andre havde de købt toiletpapir.
Annonce

Kolding: Grace Jacobsen er egentlig ikke bange for, at hun og familien kommer til at mangle dagligvarer på grund af coronakrisen.

- Alligevel har vi for en sikkerheds skyld købt ekstra toiletpapir, siger hun.

Hun, hendes mand og søn har hver en pakke med ti ruller under armen, og de er på vej væk fra Kolding Storcenter.

- Vi har også købt frosne rundstykker, så vi altid har brød i frysen, siger hun.

Hun er glad for statsminister Mette Frederiksens melding om, at en del af Danmark lukker ned.

- Det kan ikke undgås, at truslen fra corona spiller ind i hverdagen, men jeg tror, at det går hurtigt over igen, fordi der bliver gjort så stor en indsats. Nu går vi hjem og slapper af og laver lidt lektier, siger hun.

Bente Friis har også købt toiletpapir. Det ligger sammen med et par planter i hendes indkøbsvogn.

- Jeg er i storcentret for at hente en gave. I sidste uge kom jeg hjem fra Tenerife, hvor vi boede i nærheden af det hotel, hvor gæsterne var i karantæne. Jeg er ikke nervøs for at få corona, siger hun.

Det kan ikke undgås, at corona-situationen spiller ind i hverdagen, men jeg tror, at det går hurtigt over igen, fordi der bliver gjort så stor en indsats fra myndighedernes side.

Grace Jacobsen, kunde i Kolding Storcenter

Annonce

Gæster i centret

Rundt omkring i centret er der pænt med gæster på gangene.

- Her er mange flere end der plejer at være på en torsdag formiddag og næsten lige så mange som op til jul, siger Dorte Jensen fra forretningen Kop og Kande.

Lotte Vestergaard Skou, der er center manager hos Deas, fortæller, at Kolding Storcenter vil blive ved med at holde åbent.

Hun henviser til en pressemeddelelse fra Danske Shoppingcentre, der ejer Kolding Storcenter.

Her står blandt andet.

"Langt de fleste af vores centre indeholder store dagligvarebutikker, som skal forsyne den danske befolkning med fødevarer, og blandt andet af den årsag vil vi, så vidt det er muligt og i tråd med myndighedernes anbefalinger, holde centrene åbne."

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Der var liv på gangene i Kolding Storcenter torsdag formiddag. Foto: Søren Gylling
Bente Friis kom hjem fra Tenerife i sidste uge, og hun er ikke nervøs over for corona. Foto: Søren Gylling
Dorte Jensen fra forretningen Kop og Kande fortæller, at der torsdag formiddag var ekstra mange gæster i Kolding Storcenter. Næsten lige så mange som op til jul, frotæller hun. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce