Annonce
Navne

Familien til Kent Nikolajsen ønsker en privat bisættelse

I offentligheden var Kent Nikolajsen blandt andet kendt som vært på DR Sporten og Rene ord for pengene. Arkivfoto: Bjarke ørsted/Ritzau Scanpix

Dødsfald: Den tidligere vært hos DR Sporten og 'Rene ord for pengene', Kent Nikolajsen, gik bort torsdag den 10. januar efter kort tids sygdom med kræft i spiserøret. Nu meddeler familien, at hans bisættelse kommer til at foregå privat.

Det skriver BT.

- Min mand var både en offentlig og en privat person. Vi har i familien stor respekt for, at min mands bisættelse derfor kan have pressens interesse, når både vi i familien, venner og kollegaer fra hans professionelle liv tager afsked med ham, men vi henstiller i al venlighed til, at pressen ikke møder op ved vores sidste farvel. Den sidste afsked vil vi i al respekt gerne holde uden for offentlighedens øjne. Tak, lyder det fra hustruen Linda Nikolajsen i en pressemeddelelses fra produktionsselskabet Metronome, hvor Kent Nikolajsen var administrerende direktør, skriver BT.

Kent Nikolajsen blev født i Esbjerg den 31. marts 1970 og blev 48 år.

Annonce
Kent Nikolajsen og Marianne Florman, DR"s studieværter under VM i håndbold i Tyskland. Her fotograferet i Jahnsportforum i Neubrandenburg. Kent Nikolajsen, tidligere vært på DR Sporten og "Rene ord for pengene", døde torsdag den 10. januar 2019.Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

Uheldene regner ned over EfB

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce