x
Annonce
Navne

Familien til Kent Nikolajsen ønsker en privat bisættelse

I offentligheden var Kent Nikolajsen blandt andet kendt som vært på DR Sporten og Rene ord for pengene. Arkivfoto: Bjarke ørsted/Ritzau Scanpix

Dødsfald: Den tidligere vært hos DR Sporten og 'Rene ord for pengene', Kent Nikolajsen, gik bort torsdag den 10. januar efter kort tids sygdom med kræft i spiserøret. Nu meddeler familien, at hans bisættelse kommer til at foregå privat.

Det skriver BT.

- Min mand var både en offentlig og en privat person. Vi har i familien stor respekt for, at min mands bisættelse derfor kan have pressens interesse, når både vi i familien, venner og kollegaer fra hans professionelle liv tager afsked med ham, men vi henstiller i al venlighed til, at pressen ikke møder op ved vores sidste farvel. Den sidste afsked vil vi i al respekt gerne holde uden for offentlighedens øjne. Tak, lyder det fra hustruen Linda Nikolajsen i en pressemeddelelses fra produktionsselskabet Metronome, hvor Kent Nikolajsen var administrerende direktør, skriver BT.

Kent Nikolajsen blev født i Esbjerg den 31. marts 1970 og blev 48 år.

Kent Nikolajsen og Marianne Florman, DR"s studieværter under VM i håndbold i Tyskland. Her fotograferet i Jahnsportforum i Neubrandenburg. Kent Nikolajsen, tidligere vært på DR Sporten og "Rene ord for pengene", døde torsdag den 10. januar 2019.Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce